Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | RSS kanal Nové príspevky v tejto diskusii ako RSS kanál
Zobraziť príspevkov na stranu

bea
20. 10. 2010 09:52

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [2][1] RE: Ad Novinky z Fantázie – október 2010

No ak to bude pripojenim nic s tym nespravim. Ale bez moznosti stiahnut aj tak radsej ostanem pri klasickej Fantazii, aspon si to clovek moze pred tym nez to kupi prelistovat, ten cenovy rozdiel zase nie je az taky velky

Ale uz len pre zaujimavost – nieco podobne, ale na uplne inej stranke mi ide v pohode:
http://issuu.com/…hristmas2009

Zvlada to ako vykon mojho pocitaca tak aj linka.

ivan alaksa (vydavatel)
19. 10. 2010 16:33

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [3][2] RE: Ad Novinky z Fantázie – október 2010

Fantazia online je dobry napad, len skoda ze pri prezerani dost seka, po kliknuti na dalsiu stranku sa mi objavi prazdna a musim ju hladat znova v nahladoch. Je to dost rusive.

Toto bude skor problem v pripojeni, lebo napriklad mne to ide OK. Aj z roboty, aj z domu.

Co by mna zaujimalo – ak si zaplatim Fantaziu online – budem ju mat k dispozicii aj offline – napriklad na notebooku na cestach? Lebo som
nikde nenasla moznost ulozit si ju celu. Alebo je to tak, ze da prezerat len na tej stranke?

Momentalne to funguje iba OnLine – po pripojeni na konkretnu stranku. Dalsie funkcie sa riesia a budu pribudat postupne, ci pribudne aj nejaka forma offline prezerania je tazko povedat.

bea
19. 10. 2010 10:45

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [3] Ad Novinky z Fantázie – október 2010

Fantazia online je dobry napad, len skoda ze pri prezerani dost seka, po kliknuti na dalsiu stranku sa mi objavi prazdna a musim ju hladat znova v nahladoch. Je to dost rusive.
Co by mna zaujimalo – ak si zaplatim Fantaziu online – budem ju mat k dispozicii aj offline – napriklad na notebooku na cestach? Lebo som nikde nenasla moznost ulozit si ju celu. Alebo je to tak, ze da prezerat len na tej stranke?