Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | RSS kanal Nové príspevky v tejto diskusii ako RSS kanál
Zobraziť príspevkov na stranu

redaktor Martin
11. 03. 2002 22:49

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [1] tak som sa dozv

tak som sa dozvedel, ze tych kniziek minuly rok bola vlastne okruhla desiatka – zbierka Jozka Girovskeho „Zubate slnko“ ma vraj este vrocenie 2001. V tlacenej Fantazii preto najdete inu verziu tohto clanku.

paldi
25. 02. 2002 16:05

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] hej a este toto

hej a este toto: homovlad: mne je v podstate tiez jedno co si o tom myslis ty, lenze ja si ten casopis kupujem za tvrde /dobre, nie je to az take zle/ prachy, a mozno, mozno by si mal byt menej hromovy a vladny a viac otvoreny komunikacii. co ty na to?

paldi
25. 02. 2002 15:58

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [3] konecne aj sam

konecne aj sam hromovladca –

Hromovlad
24. 02. 2002 14:59

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [4] Co sa tyka Hlbo

Co sa tyka Hlbokeho hrobu:

Ivan Aľakša
18. 02. 2002 21:18

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [5] Kontakt so Star

Kontakt so Starou Vrazdou zabezpecuje Hromovlad. Tak vzniká aj poézia – Hromovladovou pomocou Evicke.

paldi
18. 02. 2002 21:12

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [6] kto teda robi p

kto teda robi poeziu???

redaktor Martin
18. 02. 2002 09:17

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [7] Velmi by som sa

Velmi by som sa prihovaral za to, aby sa v slovenskej fantastike uz hadalo co najmenej – aj ked uznacvam, ze niektore spory som vyostril ja. zaujimao by ma (napriek tmu :)), ktore poviedky vo Fantazii nie su velmi dobre a v com. ak chcete vypocut Truhlika, mozme sa o tom porozpravat na forume. a na Evicku Kovacovu uz dlhsi cas priamy kontakt nie je, na redakcnej rade sa neukazuje

paldi
15. 02. 2002 20:49

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [8] pre truhlika: m

pre truhlika: my sme fantastika /che che/ – teda, uznavam, ja mozno nie, ale ale pani alaksa, spada a pavelkova urcite – takze v komentaroch k clanku „slovenska fan… v roku bla bla bla“ urcite mame/ju co robit – dakujemem/e

Truhlik
15. 02. 2002 10:02

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [9] Všimol som si,

Všimol som si, že ste tu už zaviedli FORUM. Nechceli by ste si tieto sukromne debaty prestahovat tam? Ja nikoho nepoznam, ale vy sa navzajom zrejme poznate a ja som strašný žiarlivec, tak s tym daco urobte.

Saš
15. 02. 2002 09:39

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [10] Mišo a ostatní

Mišo a ostatní záujemci: podmienky zasielania poviedok sú stále na WORKSHOPE www.vimka.sk, moja schránka je stále funkčná a filter vulgarizmov zapnutý. Som k dispozícii od 7.30 do 15.30.