| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| redaktor Martin 11. 03. 2002 22:49 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] tak som sa dozv tak som sa dozvedel, ze tych kniziek minuly rok bola vlastne okruhla desiatka – zbierka Jozka Girovskeho „Zubate slnko“ ma vraj este vrocenie 2001. V tlacenej Fantazii preto najdete inu verziu tohto clanku. |
|
| paldi 25. 02. 2002 16:05 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] hej a este toto hej a este toto: homovlad: mne je v podstate tiez jedno co si o tom myslis ty, lenze ja si ten casopis kupujem za tvrde /dobre, nie je to az take zle/ prachy, a mozno, mozno by si mal byt menej hromovy a vladny a viac otvoreny komunikacii. co ty na to? |
|
| paldi 25. 02. 2002 15:58 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] konecne aj sam konecne aj sam hromovladca – |
|
| Hromovlad 24. 02. 2002 14:59 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[4] Co sa tyka Hlbo Co sa tyka Hlbokeho hrobu: |
|
| Ivan Aľakša 18. 02. 2002 21:18 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] Kontakt so Star Kontakt so Starou Vrazdou zabezpecuje Hromovlad. Tak vzniká aj poézia – Hromovladovou pomocou Evicke. |
|
| paldi 18. 02. 2002 21:12 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] kto teda robi p kto teda robi poeziu??? |
|
| redaktor Martin 18. 02. 2002 09:17 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[7] Velmi by som sa Velmi by som sa prihovaral za to, aby sa v slovenskej fantastike uz hadalo co najmenej – aj ked uznacvam, ze niektore spory som vyostril ja. zaujimao by ma (napriek tmu :)), ktore poviedky vo Fantazii nie su velmi dobre a v com. ak chcete vypocut Truhlika, mozme sa o tom porozpravat na forume. a na Evicku Kovacovu uz dlhsi cas priamy kontakt nie je, na redakcnej rade sa neukazuje |
|
| paldi 15. 02. 2002 20:49 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[8] pre truhlika: m pre truhlika: my sme fantastika /che che/ – teda, uznavam, ja mozno nie, ale ale pani alaksa, spada a pavelkova urcite – takze v komentaroch k clanku „slovenska fan… v roku bla bla bla“ urcite mame/ju co robit – dakujemem/e |
|
| Truhlik 15. 02. 2002 10:02 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[9] Všimol som si, Všimol som si, že ste tu už zaviedli FORUM. Nechceli by ste si tieto sukromne debaty prestahovat tam? Ja nikoho nepoznam, ale vy sa navzajom zrejme poznate a ja som strašný žiarlivec, tak s tym daco urobte. |
|
| Saš 15. 02. 2002 09:39 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[10] Mišo a ostatní Mišo a ostatní záujemci: podmienky zasielania poviedok sú stále na WORKSHOPE www.vimka.sk, moja schránka je stále funkčná a filter vulgarizmov zapnutý. Som k dispozícii od 7.30 do 15.30. |