| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| steflik 07. 02. 2011 12:42 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] 5Normostran Sa pripájam k sympatizantom krátkych dielok. Natiahneš to do mobilu a prečítaš v šóre na čerstvé rohlíky ;-) |
|
| draculin 05. 02. 2011 23:52 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [3][2] RE: superformat
Si zabil :))))))))))))) |
|
| dano 05. 02. 2011 13:16 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] superformat Prave som dokoncil 80 stranovu poviedku a pravdu povediac 5 normostran mi teraz pripada ako najlepsi mozny format :) |
|
| viridis 04. 02. 2011 21:55 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [5][4] RE: 5 normo je akurát
No nazdar ! |
|
| Sancty 04. 02. 2011 18:54 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] 5 normo je akurát Pre mňa je to práveže výzva. Dokonca už mám jeden kúsok hotový a dozrieva v šuflíku (zásuvke :) |
|
| Lamahe 04. 02. 2011 10:02 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] stará pravda.. ..že kvantita neznamená kvalitu. A myslím, že je zrejmé, čo je prioritou… |
|
| ivan alaksa 03. 02. 2011 22:02 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [9][7] RE: RE: RE: RE: hmmm..
Hovoris, ze ti nejde o biznis, ale pouzivas priklad z biznisu. Ale OK, jasne, konkurencia vzdy na trhu pomoze, ale zvysenie poctu vyhlasovanych cien neznamena zvysenie konkurencie poviedok… Vyhlasovatelia cien si mozu navzajom konkurovat a pretekat sa v tom, co ponuknu vitazom, co ale neznamena, ze sa zvysi kvalita posielanych poviedok… Mozno skor naopak, lebo autor nenachysta jeden kvalitny text za pol roka, ale bude posielat desat roznych nedopracovanych textov kade-tade… A okrem toho – na Slovensku mas uz dnes dost zaujimavych moznosti, kde sa da uspiet s literarnym dielom (a nad 5 NS) – vratane spominanej Poviedky, ale aj Mamtalent, alebo ceskoslovenskej CKC, ci aj ceny Istrocon. Mne to vsak pripada stale dokola, ze slovenski autori niekde neuspeju, obvinia z neuspechu porotu, vyhlasovateľov, alebo redaktorov casopisu/vydavatelstva a potom sa dozaduju nech niekto zalozi sutaz, casopis, vydavatelstvo, kde sa bude akceptovat ich uroven pisania… Bez toho, aby som to myslel konkretne na teba, pokial spravne usudzujem pises a si jeden z autorov CF a ver mi, ze ti drzim palce, ved CF funguje prave preto, aby sme (aj) pre Fantaziu na publikovanie nasli novych (dobrych) autorov a nepotesi nas nic viac, ako ked najdeme dalsich Stranakov, Karikov, Lantajove, Hlavackove, Klimekov, Mittasov atd. (vyberajuc „novu“ generaciu)… Mimochodom – mohol by to byt biznis, keby vznikla vysoko dotovana cena a autori by za ucast v nej platili „startovne“. :-)))
Dufam a drzim palce… |
|
| Lívia 03. 02. 2011 20:52 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[8] 5 NS Veď 5 NS je predsa výzva na prekonanie, nie dôvod na sťažnosti! :) :) |
|
| Arcey 03. 02. 2011 19:36 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][9] RE: RE: RE: hmmm..
Tak ako množstvo mobilných operátorov prináša zdravú konkurenciu, zlepšuje sa aj cena volania a podobne. takže si myslím, že kvalita ceny za komunikácie je stále lepšia. Preto si myslím, že konkurencia súťaží je dobrá vec. Áno, je jedno z riešení písať lepšie tak aby som vyhral CF, ale ak napríklad píšem výlučne texty nad 5NS a veľká väčšina amatérov detto nie je riešenie snažiť sa to potlačiť a snažiť sa vyhrať v súťaži kde je limit najväčšou nevýhodou. O biznis mi vôbec nejde.
Verím, že aj môj kúsok prispeje :)) |
|
| ceos 03. 02. 2011 19:01 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][10] RE: RE: RE: hmmm.. Tých 5 strán prosto je vážny problém. Aj ja mám nápadov ako smetí
v koši, ale neviem ich prosto napratať do 5NS tak, aby stálo niekomu za to
ich čítať. |