| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| Marbh Maidin 10. 07. 2003 10:26 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] Bolo fajn... Okrem pre Slovákov absolútne odrukej polohy Chotěboře nemám žiadne výhrady. Šli sme tam autom, takže pre nás ubytovanie v penzióne Filippi (10 km od Chotěboře) nebolo problémom – skôr naopak. Ždírec nad Doubravou (či ako) je taká zastrčená dedinka, že sme tam mali skutočne komfortné ubytovanie za pár korún. A con bol síce roztrúsený, ale tých pár vecí, čo som vidieť chcel, som aj videl. Star Trek Nemesis na veľkom plátne bol veľmi príjemný (aj keď som po deväťhodinovej ceste zaspával) a všetky dve prednášky (Saša a Šimon), čo som \„stihol\“, detto. No a zvyšok conu (mimo odovzdávania cien) bol o pokecoch s priateľmi, ktorých som v podstate rok nevidel. E-mail je e-mail, poteší, ale pivo je pivo :-) Nebol to Istrocon, tomu ChotěParcony nesiahajú ani po pás, ale bolo to veľmo príjemné conanie. P.S.: Miloš, nemal si si objednávať syr. My sme si v preplnenej reštaurácii Panský dům dali české špeciality a mali sme ich na stole o desať minút. Splynúť s kultúrou sa oplatí – a \„brusinková omáčka\“ je \„brusinková omáčka\“. |