| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| neitnan 30. 10. 2002 14:07 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] RE: Pri tom klipe som sa skor... wdaka iwan, skusim twoju radu :) dufam, ze to moje repraciky a hlawne
rodicofci preziju :) |
|
| Ivan Aľakša 29. 10. 2002 14:35 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] Pri tom klipe som sa skor... Pri tom klipe som sa skoro dogrcal aj ja a mozem ti povedat, ze mam vsetky ich albumy a som ich neotrasitelny fan. Ich vystupovanie je otrasne, su to pozéri, exhibicionisti a narcisi. No a co? Od albumu Kings of Metal som nepocul ziadny komplexne lepsi metalovy album a v historii Manowar urobili mnozstvo dobrych tvrdych veci. Prezil som s tou hudbou pubertu, nahravali sme si 100× nahravane kazety, ani len ich fotku som vtedy este nevidel a nechybala mi. Nepozeraj ich klipy a nechci vediet, ako sa spravaju a vyzeraju, lebo sa ozaj dogrcas. Staci si zaobstarat hudbu… |
|
| neithan 29. 10. 2002 14:24 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] manowar? dokial som nezacal odoberat F (asi rok a pol dozadu) o ManowaR som newedel ani makke f. Weru, aj taky este su. Ani fcul newim, ale mal som pocit, ze to mosi byt wolaco strasne super, ked o tom furt kazdy wo F pise. A potom som widel klip (upozornujem, ze doteraz som wedome ziadnu ix skladbu nepocul) a skoro som sa pogrcal… Zaxranilo ma len to, ze som tesne pred tym dowysawal w obywacke koberec a robit to zas by sa mi urcite nexcelo – a koli ManowaRu uz wobec ne. Asi si budem moset zohnat wolake ix starse weci a naprawit si nazor tesne pred tym, ako ix uple zatratim a poslem do pekla spolu so Senzusom a Jadrankou. |
|
| majco 07. 10. 2002 14:36 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[4] Ja si myslim ze manowar b... Ja si myslim ze manowar by mali skoncit kym sa uplne nezhovadia. Tento album ma definitivne presvedcil o tom ze uz nemaju co povedat a uz sa iba opakuju. |
|
| Ogre 05. 08. 2002 09:42 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] 2 Duke Achoj Duke, ozvi sa mi na majl ........ nieco zaujimave by som mal. |
|
| Lolo 01. 08. 2002 14:59 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] Ked uz Manowar Ked sa uz spomina Manowar, tiez si niekto z Vas kupil listky na koncert v BB a zatial nedostal spat peniaze? Alebo sa podarilo ziskat spat prachy. |
|
| Ivan Aľakša 01. 08. 2002 00:11 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[7] Bol by to dobry album... Hej, bol by to dobry album – stacilo by vyhodit Valhallu, American trilogy a the march a tri posledne vyborne rychlovky rozhodit pomedzi stredne dlhe az pomale skladby. Neviem, kde mali rozum, ked to skladali! Ale po neskutocnom sklamani z Louder Than Hell je toto zasa stary dobry Manowar. Hail and Kill! Niekomu nakopeme vykladne skrine, ked ten koncert na Slovensku konecne nespravia! |