| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| Gugu 14. 09. 2008 14:31 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] Literarny wokrkshop na Istrocone 5 Dnes som bol, zial, iba na poslednom dejstve literneho workshopu, pod taktovkou Zuzky, Hromoladovej menzelky, exredaktorky Fantazie – (meno mam zapiasane v bubnovej pamati, ale momentalne si ho neviem vybavit/ – Hromovlada, Martina Kralika a Milosa Ferka. Zial preto, lebo akcie, na ktorych som sa zucastnoval, – naprilkad aj karaoke, boli ironou osudu prave v tom case, ked sa konali predchadzajuce dejstva. Bola to najfantastickejsia prezentacie, co som na zavere posledneho dejstva aj povedal – a zaroven som aj zdoraznil, ze som sa takto vyjadril exluzivne iba o tejto akcii. Bol to teda fantasticky zazitok – a som rad, ze som mal moznost sa na nom zucastnit. Augustin Gugu Sokol. |
|
| Gugu 14. 09. 2008 10:18 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] Literarny wokrkshop na Istrocone 4 Vcera sa doterajsia teoria zmenila na prax. Na svojej prezenacii Bozk, alias Vianocny bozk, som sa pokusil spatnu informacnu vazbu tejto teorie literarneho worksopu a kreativneho pisania, aplikovat v praxi – a to nielen na mojej oficialnej prezentacii – ale aj v nasledujucich kuloarovych diskususiach, ktore trvali az do neskorych nocnych hodin v piatok a aj v sobotu. |
|
| Miloš Ferko 10. 09. 2008 06:37 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] tvorba v šálkach Tvorba v šálkach mi pripadá ako pekný obraz…dotvára atmosféru literárneho salónu …čo je predchodca akýchkoľvek trápnych „creative writing…“ |
|
| zuzu 09. 09. 2008 19:03 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [5][4] RE: Literarny worshop na Istrocone 3 e??? |
|
| Gugu 07. 09. 2008 18:38 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] Literarny worshop na Istrocone 3 Na návrh Stinka sme ešte doplnili a upravili ukážku z mojej prezentácie
„Vianočný bozk“. |
|
| Gugu 06. 09. 2008 15:36 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] Literarny worshop na Istrocone 2 „Sára ma pozýva na čaj o piatej. Sára je národniarska ex poslankyňa a odborníčka na kreatívne písanie. Čaj nalieva do dekoratívnych šálok, ktoré majú tvar kociek. Predvádzam pre Sáru čajový metaforický obrad kreatívneho písanie. Nech je šálka s teplejším čajom poézia a šálka so studenším čajom próza. Potom podľa druhej vety termodynamickej teplo prechádza z poézie na prózu. Metafora druhej vety termodynamickej je informačnou spätnou väzbou medzi čitateľmi, autorom a spoluautorom. A aké sú nástroje spätnej väzby? Prvou podmienkou je, že sa literárny produkt zverejnení na verejne prístupnom internetovom portáli. Potom už nasleduje emailovanie, blogovanie, ICQ, skype a podobne… Excelentným dôkazom metafory je Poemat 2008 ©.“ Na návrh Stinka som tu uviedol ukážku z mojej prezentácie „Vianočný bozk“. Ciao! – Augustin Gugu Sokol a syn Augustin Stinko Sokol junior. |
|
| Gugu 02. 09. 2008 11:37 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[7] Literarny worshop na Istrocone 1 Este Stinkov doplnok, ze prvu polovicu nasej prezentacie „Bozk“, ktory vlastne bude „Vianocny bozk“, – why not? – teda prvych tridsat minut, by sme venovali prave na Literarny worshop, alias workshop na tvorive pisanie, alias Creative Writing – na ktory Vas vsetkych srdecne pozyvame. Este navigacia, ktora je zverejnena aj na aktualizovanom programe na URL Istroconu 2008: Predbezny program: Download verzia 1.9.2008: piatok 12. augusta 2008, od 14:00 do 15:00 hod., Fantazia Salon, Prednaska – Fantasy, Bozk – Augustin Sokol, ciao! – Augustin Gugu Sokol a syn Augustin Stinko Sokol junior. |
|
| Gugu 01. 09. 2008 17:15 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[8] Literarny worshop na Istrocone Literarny worshop na Istrocone 2008, alias workshop na tvorive pisanie, je fakt dobry napad. Spolu s mojim synom Augustinom Stinkom Sokolom juniorom, by sme tam navrhovali zaradit nieco, ako sekciu alebo pod sekciu alebo hocico, co by sa nazvalo trebars ako navrh literarneho workshopu na Istrocone 2008, s vyuzitim informacnej spatnej vazby, napriklad, pomocou blogovania, ICQ, skype … a tak dalej… – a to aj po skonceni Istroconu 2008 – kontinualne – az po dalsi Istrocon 2009. Takze, dovidenia na Istrocone 2008, kde by sme si to mohli este podrobnejsie prebrat – face to face – viac hlav, viac rozumu, – ciao! – Augustin Gugu Sokol a syn Augustin Stinko Sokol junior. |
|
| Hromovlad 20. 08. 2008 09:54 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [10][9] RE: Re: vysvetlenie
Nie, Saš, je to blokované proti môjmu notebooku. Nepúšťalo to ani moju milovanú manželku… |
|
| Saš 18. 08. 2008 13:33 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[10] Re: vysvetlenie Možno je to blokované len proti Hromovladovi, zrejme samotný príspevok vie, kto naň ide reagovať, tak v strachu ukrýva formulár. |