Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | RSS kanal Nové príspevky v tejto diskusii ako RSS kanál
Zobraziť príspevkov na stranu

Názov príspevku:
Vaše meno/nick:
Váš e-mail:
Citáciu urobte predsadením > pred každý riadok citovaného textu (napr. z iného príspevku).
Potvrdenie: captcha   Kontrolný text podľa obrázku vľavo (ak je zle čitateľný, kliknite naň pre vytvorenie nového).
Ak je kontrolný text správny, políčko zmení pozadie na zelené.

Michael Necron
09. 05. 2001 14:51

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [1] He He, k veci

Tak ten posledny komentar mozno vypustit, lebo je o nicom. Ked uz chcete diskutovat, tak k veci. Pochopene?

Hlboký Hrob
04. 05. 2001 19:04

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] Škoda, Michal...

Keby si vedel niečo aspoň o komédii, mohol by si sa volať Necrotelecomi­con.....
Nuž, ale čo takto s tebou…

Michael Necron
02. 05. 2001 11:50

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [3] Necron vie nic o komedii

Ktora prezentacia stala za h0vn0? Ta, na ktoru sa pozeralo 100 ludi, alebo tie, ktore sledovalo 50 (viacej sa nevmestilo)? Bolo to moc brutalne alebo malo humorne? Ak hladate komedie, obratte sa na inych a nemusite chodit na moje prezentacie driemat. Pasmo „Mojich 10 najoblubenejsich tuctov filmovych zvracani“ zatial neplanujem. Krvi zdar!

Arctos
01. 05. 2001 00:59

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [4] no co uz...

Kraacon bol, aky bol, treba aby si organizatori zobrali poucenie pre buduci rocnik. Je pravda, ze keby som tam nedosiel zo znamymi a nestretol tiez par, asi by som tam bol strateny.
Juro inak dufam ze v debate o tych skupinach ludi budeme este niekedy pokracovat…

Hlboký Hrob
30. 04. 2001 21:02

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [5] Necron Nevie Nič o Horore

Náš redaktor ERB tvrdí, že prezentácia Michaela Necrona na Istrocone stála tak akurát za ........, a keďže poznáme časť jeho zvyšnej tvorby, nazdávame sa, že Ďuro mohol jeho menu iba pomôcť…

Bronka
30. 04. 2001 19:47

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [6] organizacia..

Mne sa zda ze tiez bol nanic, som tam bola uplne bezradna z toho, ze nik nic nevedel ci sa program co je vypisany kona ci nie ci co sa deje, proste chaos aky som este nikdy nezazila. Kebyze nepoznam zopar ludi tak som stratena uplne. A btw spominana vystava obrazov to bol ten jeden obraz od Jura Molčáka v sobotu v Evke, ci co to bolo za miestnost, kde sa konal workshop?
Na taku reklamu to bolo ubohe az strach. Vsak si zoberte ludi co si chceli prist pozriet len konkretne prednasky, nie vsetky, aki mohli byt z toho vyburani.. Taky novacik vam po takejto skusenosti asi uz na dalsi con tazko pride.. chudak..
Tak asi tolko odo mna.

Michael Necron
30. 04. 2001 14:18

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [7] Necron sa stal legendou

Som na scene len nejake tri roky a s potesenim badam, ze som sa stal zdrojom inspiracie pre take osobnosti ako Duro Cervenak. Narazam samozrejme na jeho prednasku „10 naj filmovych priser“, co je v podstate plagiat mojej „Zbierky filmovych priser“, ktoru som odprezentoval na Istrocone 2000 v ramci mojho serialu „Krvave horory“. Ak ma niekto zaujem, dalsie namety najde na adrese necron.phuture­.sk/ikrv.htm
Krvi zdar!

Juraj Demolator Kundrik
30. 04. 2001 08:58

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [8] A navstevnici

Takto s odstupom casu som si uvedomil, ze con bol uplne na … nic. Chybala mu zakladna vec. Nikto sa nestaral o navstevnikov ba ani o program.
O chlast, zranicu a sexualne vzrusenia sa zase staralo az prilis vela organizatorov. Ved zasa – naco su na cone navstevnici, iba ako kulisa, nie?