| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| Molir 03. 10. 2003 13:10 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] RE: Pomoc organizatorom No jo, rozdelit, ridit, to je pekne, ale hlavni problem je v tom, ze
poradatele pracuji ze znacne miry (nebo uplne) na zaklade dobrovolnosti,
zapaleni pro vec a (IMO predevsim) nemale davky altruismu. A proto se neda na
poradani conu (alespon ve zdejsich amaterskych podminkach) pouzit nejaka ridici
struktura z komercni sfery, protoze vse funguje prakticky na dobre slovo a neni
zpusob, jak lidi primet, aby udelali, co prislibili, kdyz se jim nechce – to
hrozi totiz znechuceni na obou stranach a podobne (\„Kdy to bude?\“ \„No
jo…\“). Ono prave cim mensi tym, tim je zase akcnejsi a dynamictejsi,
protoze nejvetsm problemem byva (ostatne jako u kazde cinnosti) vzajemna
komunikace (\„Vzdyt jsem ti to rikal.\“ \„Joo?\“). Proto muj obdiv organizatorum, ze to zvladaji ukocirovat uz nejaky ten rok za sebou, ze dokazi pritahnout opravdu medialne vdecne hosty, a zcela chapu, ze po akci maji po nejakou dobu chut s tim prastit… ja na tom byl stejne a to to byla akce jen pro 50 lidi :-)) |
|
| Havran 02. 10. 2003 15:32 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] Stava sa No sak ten slovencino je ize tazky… Blbo sa opravuje ked to uz posles :) |
|
| redaktor Martin 02. 10. 2003 13:16 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] Fahrenheit Ak by niekto chcel citat aj povodnu verziu, uz na Fahrenheite vysla (http://fahrenheit.eisp.pl/f31/23.html). A ked uz sme pri nom, vytvoril som na jeho hlavnej stranke vo fore topis Slovenske povviedky (http://www.fahrenheit.eisp.pl/index.php?…), ak si chcete pozriet, co si na nas myslia |
|
| Anonym 02. 10. 2003 09:30 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[4] \"OrganizatorY\" = Ďalší ... \„OrganizatorY\“ = Ďalší dôkaz toho, že sú to stroje! :-) |
|
| Anonym 02. 10. 2003 09:29 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] RE: Zotavenie \„OrganizatorY\“ = Ďalší dôkaz toho, za sú to stroje! :-) |
|
| Havran 01. 10. 2003 18:20 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] Zotavenie No je nacase aby organizatory navstivili sami iny con aby si to uzili aspon inde ked uz doma to nejde. Uvidime sa na Fenixcone??? :) |
|
| mischo 01. 10. 2003 17:32 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[7] koment Nemozem inak, len suhlasit s Konradom Bankovskim. Trikrat hura neunavnym organizatorom! A nech sa co najskor zotavia :o) |
|
| redaktor Martin 01. 10. 2003 16:09 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[8] RE: Zase poznamocka z praxe: ... ivko, ale toto by mozno bola buducnost. dat kazdy typ programu niekomu. ja by som mozno vedel spravit komplet literaturu (prednasky, krsty, ceny). ale zatial neslubujem, vies, aky som :) |
|
| Ivan Aľakša 01. 10. 2003 15:44 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[9] Zase poznamocka z praxe: ... Zase poznamocka z praxe: samozrejme sme radi, ze sa nam dari na IC pridat stale nieco nove – hudba, divadlo, amatersky film… Vilo, problem ale dnes uz nie je zohnat to (nastastie), problem je prave v tom, ze skoordinovat naroky jednotlivych prednasajucich a vystupujucich je uz prilis zlozite. A prave pri tak rozmanitom programe dnes uz skoro nemozne. Chvalim partiu z Manga.sk, pretoze sa v ich pripade netreba o nic starat – dokazu si sami zabezpecit a spojazdnit techniku, urobia kvalitny program a nalezite su schopni si ho spropagovat. A to vsetko bez zbytocnych reci a uvazovania o nerealnych veciach… |
|
| Viliam Búr 01. 10. 2003 15:34 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[10] RE: Pomoc organizatorom Rád by som pripomenul, že Hyena sa zúčastnil na programe Istroconu – konkrétne divadelnou hrou. To ma príjemne prekvapilo, lebo samozrejme na cone nesmú chýbať knihy a filmy, ale poteší, ak je tam niečo odlišné navyše. Takže naozaj platí, že ak je dopredu známe, kedy a za akých okolností sa bude con conať, nájdu sa ľudia ochotní priložiť ruku k dielu (a Hyena patrí k nim). A čím dlhšie dopredu sa to vie, tým väčšie projekty sa dajú pripraviť. Na anonymné útoky asi nemá veľký zmysel reagovať (pretože kto má chuť slušne konverzovať, poskytne aspoň virtuálnu identitu), ale neviem si predstaviť ako a čím berie Hyena ľuďom chuť písať a kresliť. Otázkou, kedy bude ďalší Istrocon? Neviem si predstaviť, čo si sa chystal kresliť, keď ti pri týchto slovách vypadla pastelka z rúk… Inak, navrhujem administrátorovi zobrazovať pri komentári IP adresu, ako to býva zvykom na iných serveroch. Som ochotný priložiť ruku k dielu (k PHP skriptu). Asto: Vystihol si to presne. Pointou organizovania veľkej veci je rozdeliť ju na menšie, a zveriť niektoré menšie časti niekomu inému. Mám pocit, že na tomto Istrocone fungovala mangovňa celkom samostatne, a organizátorom tak padlo jedno bremeno z pliec. A to je krok správnym smerom! |