| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| Vrana 29. 09. 2003 13:20 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] Ale, no tak, škarohlídi! Con bol fenomenálny a jeho program fantasticky bohatý. Mne preto vôbec nevadilo stáť alebo kvočať niekde v rohu sály, tá atmosféra stála za to. A problémy s nedostatkom priestoru by sa možno ľahko vyriešili podobným trikom, aký použili anime-áci: druhou obrazovkou umiestnenou vonku na chodbe, na ktorej by sa dal sledovať program premietaný vo vnútri. |
|
| Hyena 23. 09. 2003 09:13 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] RE: RE: len maly napad Všimli sme si, a sme patrične, aj keď zatiaľ potichu, znepokojení… |
|
| Ďuro Červenák 23. 09. 2003 09:01 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] RE: len maly napad Hm. Hm. K celej tejto debate o tom, či je SÚZA dosť veľká, či Istráč nepresunúť inam… To si vážne okrem Jar-Jara nikto nevšimol, že organizátori na tému Istrocon 2004 zaryto mlčia? A my od válova asi aj vieme, prečo. My sme už toho roku ďakovali bohom, že sa con vôbec uskutočnil. Málokto si uvedomuje, koľko je to práce, času a investovaných prostriedkov. Ja som si na jar usporiadal len taký súkromný coníček s 30 návštevníkmi a to mi verte, že ďalší sa mi robiť nechce. |
|
| viridis 22. 09. 2003 15:43 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[4] Pohlad na Istrocon, celko... Pohlad na Istrocon, celkom som sa pobavil ;) : |
|
| orin 22. 09. 2003 14:26 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] len maly napad OK. Mne sa SUZA tiez paci a nenapadaju ma ine priestory, kde by slo vytvorit podobnu atmosferu. (Hoci trochu atmosfery by som ozelel, pokial by som sa dostal tam kam chcem.) Mozno iste riesenie by bolo vyuzit amfiteater. |
|
| enemy 18. 09. 2003 14:10 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] prostory Reseni prostor je presunout cast programu jinam a vyrobit akci roztazenou po
celem meste. To by ovsem uplne znicilo atmosferu akce a nutne vytvorilo
\„gheto\“ mangistu apod. Kvuli atmosfere \„papucoveho\“ conu radeji
snesu neco nepohodli. |
|
| Riddick 17. 09. 2003 16:15 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[7] och, zabudla som tam jedn... och, zabudla som tam jednu vec – chcela som podotknúť, že tlačiť sa pred miestnosťami pol hodiny vopred… |
|
| Riddick 17. 09. 2003 16:13 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[8] pripajam sa Chcem sa tu len jemne zviditeľniť, že som komentáre aj ohlasy na Istrocon
čítala a pridať sa asi tak, že tlmočníčka bola zatiaľ najhoršia, čo
som kedy videla, boli chvíle, keď som mala pocit, že keby mala v sebe trocha
sebaúcty, tak sa dobrovoľne a urýchlene prepadne pod zem. |
|
| mischo 17. 09. 2003 15:29 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[9] RE: RE: RE: A co tak zmensit Istrocon Mozno sa mylim, no mam dojem, ze naroky kladene na organizatorov (inak, zvladli to aj tento rok bravurne, velka vdaka a styri pusy :)) vyplyvaju skor z riadenia programu, ucinkujucich, zmien, skratka technicke zalezitosti. Pocet ucastnikov v tom zrejme nehra az taku ulohu – ak vsetko funguje, potom je fajn, ak to oceni co najviac ludi – minimalne sa organizatorom vrati co-to z nakladov a my mame prijatelnejsie vstupne… |
|
| foxbat 17. 09. 2003 14:11 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[10] pardon. ...hercovi...... pardon. …hercovi… |