| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| Nefertiti 06. 09. 2002 18:28 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] RE: Poculi sme slovo sefovo. ... Diky za informacie. |
|
| Blaster 06. 09. 2002 14:09 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] Poculi sme slovo sefovo. ... Poculi sme slovo sefovo. Vdaka tebe sefe. :)) |
|
| Ivan Aľakša 06. 09. 2002 13:47 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] listky a tak Listky na IC budu od pondelka k dispozicii v Brlohu – kto ma moznost, moze si ist tam vyzdvihnut a vo stvrtok moze ist na specialnu dvojprojekciu Star Wars I a II v Poluse (stvrtok, 16,00, Ster Century) za 50% vstupne. Mimobratislavcania ziskaju listok na mieste, ked sa pri vstupe preukazu dokladmi. Kto ma uz zaplatene, pre istotu nech si donesie doklad o zaplateni. Kto nezaplatil, bude musiet ratat so zvysenym vstupnym na mieste, kedze 300 korun stoja vstupenky v predpredaji. Podstatna nie je registracia, ale registracia+platba… Vsetky info na istrocon@istrocon.sk alebo na mojom maili. |
|
| Nefertiti 06. 09. 2002 12:56 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[4] RE: Nie som uplne kompetentny... Vďaka, a ece, ak sa môžem spýtať za ostatných, čo s tými, ktorí sa síce prihlásili, ale mienia zaplatit až priamo na Istrocone, bude to možné? |
|
| Blaster 06. 09. 2002 12:34 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] Nie som uplne kompetentny... Nie som uplne kompetentny, ale zrejme sa preukazes na vstupe na festival a tam dostanes permanentku. |
|
| Nefertiti 06. 09. 2002 11:38 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] Otázka Chcem si iba upresniť: V auguste som zaplatila šekom vstupné na Istrocon, mala by som obdržať nejakú vstupenku, resp. permanentku na festival? Alebo mi bude stačiť predložiť ústrižok o zaplatení? Pýtali sa ma to aj ďalší ľudia zo ZA, nevedela som im povedať… |