Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | RSS kanal Nové príspevky v tejto diskusii ako RSS kanál
Zobraziť príspevkov na stranu

Nefertiti
06. 09. 2002 18:28

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [1] RE: Poculi sme slovo sefovo. ...

Diky za informacie.

Blaster
06. 09. 2002 14:09

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] Poculi sme slovo sefovo. ...

Poculi sme slovo sefovo. Vdaka tebe sefe. :))

Ivan Aľakša
06. 09. 2002 13:47

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [3] listky a tak

Listky na IC budu od pondelka k dispozicii v Brlohu – kto ma moznost, moze si ist tam vyzdvihnut a vo stvrtok moze ist na specialnu dvojprojekciu Star Wars I a II v Poluse (stvrtok, 16,00, Ster Century) za 50% vstupne.

Mimobratislavcania ziskaju listok na mieste, ked sa pri vstupe preukazu dokladmi. Kto ma uz zaplatene, pre istotu nech si donesie doklad o zaplateni.

Kto nezaplatil, bude musiet ratat so zvysenym vstupnym na mieste, kedze 300 korun stoja vstupenky v predpredaji. Podstatna nie je registracia, ale registracia+platba…

Vsetky info na istrocon@istrocon.sk alebo na mojom maili.

Nefertiti
06. 09. 2002 12:56

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [4] RE: Nie som uplne kompetentny...

Vďaka, a ece, ak sa môžem spýtať za ostatných, čo s tými, ktorí sa síce prihlásili, ale mienia zaplatit až priamo na Istrocone, bude to možné?

Blaster
06. 09. 2002 12:34

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [5] Nie som uplne kompetentny...

Nie som uplne kompetentny, ale zrejme sa preukazes na vstupe na festival a tam dostanes permanentku.

Nefertiti
06. 09. 2002 11:38

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [6] Otázka

Chcem si iba upresniť: V auguste som zaplatila šekom vstupné na Istrocon, mala by som obdržať nejakú vstupenku, resp. permanentku na festival? Alebo mi bude stačiť predložiť ústrižok o zaplatení? Pýtali sa ma to aj ďalší ľudia zo ZA, nevedela som im povedať…