| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| Hyena 28. 09. 2000 09:31 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] Nemýľ si xudákov s xujmi! Pokiaľ dobre viem, osadenstvo reštaurácie vedelo vopred, že sa chystá nával. Väčšina z nás bola nahlásená už dlhší čas – prečo si teda nezabezpečili posily? Okrem toho naše výhrady nesmerovali na kuxára, ale najmä na čašníkov. Preto si nemýľ xudáka s xujmi… |
|
| Krtko 27. 09. 2000 11:46 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] Xudak kuxar No ja som si v nedelu pokecal uz so spominanim ‚starsim‘ casnikom.
Rozpraval mi o sobote, ako sa varilo. V tej malej kuchynke(bol som a musim
povedat, ze varit tam je naozaj SCI-FI:o)bol cely den 1, zvyraznujem 1 kuchar
!!! Zlomil posledny rekord o ktorom som pocul, ten uboziak pre vase mlsne
jazyky spravil nieco cez 300 obedov za 2 hodiny!!!! |
|
| Marbh Maidin 21. 09. 2000 22:15 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] Preklad a casnici Nuz, ze to bol dobrovolny amatersky preklad, to som pochopil hned… ale mne to az tak nevadilo. Na Resnicka som nebol, ale Raimimu sa dalo v pohode rozumiet aj bez tlmocnika. No, co sa budem stvat. Ak nadavat, tak na organizatorov, ktori to mohli predpokladat – a zohnat si profesionala (alebo nadopovat -amatera- amfetaminmi :) S casnikmi mate asi pravdu, mne to ale az tak nedoslo – ja som tam nejedol, a ked som si dal flaskove pivo, tak som ho dostal. Negativne nazory som dostal len z druhej ruky a asi som ich prilis zmiernil :))) |
|
| Roderik 21. 09. 2000 16:43 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[4] Reakcia prekladatela Nuz co si cakal od neprofesionalneho dobrovolnika, ktory sa aj za cenu ze si spravi hanbu nechal na to uhovorit? A fakt to tlmocenie Raimiho bolo az take zle? Moc som si to nevsimol, musel som sa sustredit. Viem, ze Resnickove bolo, lebo to som uz bol tak vycerpany, ze som obcas upadal aj do jemnych mrakot. :-(((( |
|
| Rafko 21. 09. 2000 15:47 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] Este k prekladatelom... Mrabh, nespomenul si ich, asi zamerne. Ten, co prekladal prvy den Raimiho, bol strasny (podla ohlasov vytacal aj Mika Rsnicka), na druhy den Teda tlmocil niekto druhy, a ten to zvladal na vybornu, vdaka, aspon si ted poopravil mienku. |
|
| Island 21. 09. 2000 15:42 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] Casnici to zvorali ! Ano, Marbh je naozaj zbytocne laskavy. Ja som sedela s Hyenom pri tom stole a bolo to neuveritelne! Najprv priniesli jedlo v opacnom poradi, mne zabudli ku kave smotanu, potom k jedlu tatarsku a dokonca pribor. Jemu priniesli uplne ine jedlo a tvrdili, ze to musi byt spravne, pretoze je to posledna objenavka. Haha! Pri tejto prilezitosti som dokonca prvy krat videla vytoceneho kamarata, ktory je znamy svojou chladnou hlavou, ale bol rozculeny opravnene. Ten starsi pan casnik sa stazoval na organizatorov, ale zabudol na to, ze den predtym sa organizatori stazovali, ze boli s barom dohodnuti na zaverecnu o polnoci, ale oni si to kludne zmenili na jedenastu. A to nesmiem zabudnut na jeho (casnikou) stupajucu agresivitu. Cigarety nam priniesli jedny namiesto dvoch a pri uctovani tam mali napisanu dalsiu presso kavu, o ktorej sme nemali tusenia. Okrem toho sa varilo len potial, kym sme im neliezli na nervy. Ked sa vecer konecne v bare uvolnilo miesto, uz nevarili a tak sme si objednali pizzu, len aby sme tam do polnoci nezarvali od hladu. V sobotu sme sa k volnemu stolu dostali az o pol tretej a neboli schopni nas slusne obsluzit. Nie je pravda, ako pise Marbh, ze nezvladali kvoli poctu hosti. SUZA je predsa zvyknuta na konferencie a ten bar je taky maly, ze to traja casnici musia zvladnut aj s amputovanymi koncatinami. Ale Istrocon stal skutocne za to, v clanku som sa docitala o viacerych prednaskach, ktore lutujem, ze som vynechala. Komentare su stavnate a Battlefield Earth je skutocne neuveritelny shit! Odniesla som si aj suvenir v podobe cigariet Teda Raimiho, ktore som ziskala cistou nahodou, verim, ze mu nechybali a zaroven sa mu ospravedlnujem :-) Inac bolo fajn a vikendovy maraton mozem zhrnut len do zhovievavej formulacie „sladka unava“. Ludia boli fajn, zastavili sa len tak pri cudzich a prehodili zopar slov a bar nam nemohol pokazit naladu. |
|
| Rafko 21. 09. 2000 15:37 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[7] Presne tack, Hyena, sack som tam sedel s tebou, a tack, ako som sa rozculil v kvazi
restauracii, som sa nerozculil uz pekne dlho. A to som skoro az flegmatickej
povahy. |
|
| Hyena 19. 09. 2000 14:34 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[8] Ja neodpustím... Marbh je zbytocne laskavy k casnikom. Pocet miest suhlasil s kapacitou
priemernej restauracie, ale napriek tomu, ze obsluhovali traja casnici plus
devucha-zberacka pouzitych riadov, ani raz sa im nepodarilo doniest to, co
skutocne mali a este aj to im trvalo vecnost. Odhliadnuc od toho, ze ak si
sadneme traja k jednemu stolu, nie je obvykle, aby nam jedla nosili postupne
v odstupe dvadsiatich minut. A cakat nad chladnucim vyprazanym syrom a
zbytocne cakat na pribor je tiez silna kava. Dvaja mladsi casnici drzali formu a
aspon sa ospravedlnovali, ale ich starsi kolega bol postupom casu vyslovene
agresivny a nedrzal by som ho tam ani minutu. Ozaj, uz ste niekde videli, aby
casnici jednoducho „nebrali objednavky“? Ja veru nie. |
|
| Paly de Vi 19. 09. 2000 07:08 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[9] Joxer - The Mighty „Ted rules“ - |