Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | RSS kanal Nové príspevky v tejto diskusii ako RSS kanál
Zobraziť príspevkov na stranu

17. 03. 2010 11:51

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [1] respond this post

If you want to buy a house, you would have to receive the mortgage loans. Furthermore, my sister commonly uses a short term loan, which supposes to be the most fast.

Jano Žižka
22. 08. 2006 16:43

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] RE: Tak, po návrate z Estonsk...

Miloš, pri Tvojej známej „láske k informačným technologiam“ ma to ani neprekvapuje. :-)))

Saš
22. 08. 2006 09:27

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [3] RE: Tak, po návrate z Estonsk...

Miloš, úplne ťa vidím :)

Stano I.
22. 08. 2006 07:40

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [4] RE: Tak, po návrate z Estonsk...

Aj nabuduce take prihody. Prijemne pobavia a zlepsia naladu :) Teda, majitela mobilu by asi nepobavili ;-)

Miloš Ferko
22. 08. 2006 07:07

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [5] Tak, po návrate z Estonsk...

Tak, po návrate z Estonska, litvy, lotyšska, Poľska, Čiech a Slovenska…
Mobilostory zverejni len neviem ci niekto uveri že to nie jre poviedka. To som raz nasiel mobil ked som sa kupal v Dunaji pri La franconi oproti Sihoti. Mal som umysel, že ho vratim majitelovi. Chcilu som tam s nim otravoval miestnych veslarov – oni na mna tasili svoje. Ze nic. Tak som si sadol, položil mobil vedla seba a že veď sa tu chcem slniť a kupať a tak a majiteľ sa možno vráti.
Lenže! potom sa mobil zahadne zavlnil zaknucal (prisaham sa som mu predtym neubližil) a začal vrzúkať). Bol to nanajvýš nepríjemný zvuk.
Tak som ho zdvihol s tým že sa naň niekto skusa dovolať, takže oznámim, že nie som majiteľ, nech mi ho pomôže najsť.
Ale sme sa nedohodli – chvilu som do neo hovoril, on neodpovedal, vrzukal ďalej.
Tak som postlačal všetky jeho gombíky postupne a potom viaceré naraz.
Mobil vrzúkal.
Chvilu so,m sa ho snažil tokerovať, potom ignorovať…ale bolo to také ako s romskou menšinou; viac bolelo nwež bolo.
Tak som mu najprv vynadal. Keď nepomohlo, šmaril som ho o zem.
Vrzukal ´dalej a dokonca pritom poskakoval. Pripadal mi ako taký malý hnusný poondsiatyčerv. Tak som sa naštval, poobzeral sa, hodil ho do Dunaja.
Potom bol ticho a ja som si kľudne čítal ďalej.

Anonym
11. 08. 2006 10:58

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [6] RE: hmmm ja uz som sa stihol ...

xix, treba citat co ti pise explorer, ked zobrazi stranku :))

Keen
11. 08. 2006 09:07

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [7] hmmm ja uz som sa stihol ...

hmmm ja uz som sa stihol pohadat s kolegom ze co mi zakazuje pristup na vsetk stranky.. :-/

roger
10. 08. 2006 17:26

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [8] RE: RE: Hm, ja som sa už tešil, ž...

no, ja by som netvrdil :) . ty poznas tu story o tom, ako milos nasiel mobil :) ? milos, je cas na zverejnenie :) ?

bety
10. 08. 2006 10:36

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [9] prihlaska bude fungovat h...

prihlaska bude fungovat hned ako sa na to vrhne hlavny programator, ja som si to uz zistila :D

Miloš Ferko
10. 08. 2006 10:26

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [10] Nebol by som si taký istý...

Nebol by som si taký istý…kedze neviem čo je to terminovať. Toť pred týždnom som pokazil notebook častým nepoužívaním