Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | RSS kanal Nové príspevky v tejto diskusii ako RSS kanál
Zobraziť príspevkov na stranu

Jano Žižka
16. 12. 2004 06:26

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [1] Fotky

Fotografie z Fenixconu 2004: http://www.fem.uniag.sk/…n/janozizka/?…

Hromovlad
15. 12. 2004 21:35

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] RE: report

Zahod ostych, Nef a prid. Neboj sa, nebudu tam len nezname tvare.

nefertiti
10. 12. 2004 09:38

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [3] report

Velmi mila reportaz. Zda sa, ze tam bolo naozaj vynikajuco. Ak nebude Istrocon ani na buduci rok, budem musiet pouvazovat nad navstevou aj inych conov – ktorym moze byt napr. aj Fenixcon. Referencie z reportaze su lakave.

Zuska
09. 12. 2004 22:50

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [4] Hornych-desat-tisic-con?

Fenixcon bol velmi prijemny po skoro kazdej myslitelnej stranke /dojem obcas kazili FILCKy, ktore nevedeli, kedy prestat hulakat/, ale viackrat do roka by znamenal fatalnu dieru do rozpoctu niektorych z nas. Jedinou chybou bola absencia moznosti noclahu lacnejsieho ako 350 Kc. Ja nepotrebujem spat v interhoteli a nech si kto chce ako nadava na Houstku z Brandejsa, takato moznost zachranuje individua, ktore este nie su samozivitelmi.

Saš
09. 12. 2004 08:49

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [5] Bolo fajne

Keby bol takýto Fénixcon častejšie, vôbec by mi nevadilo prežiť tú brnenskú odyseu aj viackrát do roka.

Havran
08. 12. 2004 20:47

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [6] Fénixcon 2004

Tak tak, plne súhlasím s každým zapísaným slovom. Škoda len že ma v piatok už o 20:00 večer zložila boľavá hlava. Určite som o veľa prišiel. Ale zato na druhý a tretí deň som si to vynahradil :-) (od rána do rána).