| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| Jano Žižka 16. 12. 2004 06:26 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] Fotky Fotografie z Fenixconu 2004: http://www.fem.uniag.sk/…n/janozizka/?… |
|
| Hromovlad 15. 12. 2004 21:35 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] RE: report Zahod ostych, Nef a prid. Neboj sa, nebudu tam len nezname tvare. |
|
| nefertiti 10. 12. 2004 09:38 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] report Velmi mila reportaz. Zda sa, ze tam bolo naozaj vynikajuco. Ak nebude Istrocon ani na buduci rok, budem musiet pouvazovat nad navstevou aj inych conov – ktorym moze byt napr. aj Fenixcon. Referencie z reportaze su lakave. |
|
| Zuska 09. 12. 2004 22:50 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[4] Hornych-desat-tisic-con? Fenixcon bol velmi prijemny po skoro kazdej myslitelnej stranke /dojem obcas kazili FILCKy, ktore nevedeli, kedy prestat hulakat/, ale viackrat do roka by znamenal fatalnu dieru do rozpoctu niektorych z nas. Jedinou chybou bola absencia moznosti noclahu lacnejsieho ako 350 Kc. Ja nepotrebujem spat v interhoteli a nech si kto chce ako nadava na Houstku z Brandejsa, takato moznost zachranuje individua, ktore este nie su samozivitelmi. |
|
| Saš 09. 12. 2004 08:49 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] Bolo fajne Keby bol takýto Fénixcon častejšie, vôbec by mi nevadilo prežiť tú brnenskú odyseu aj viackrát do roka. |
|
| Havran 08. 12. 2004 20:47 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] Fénixcon 2004 Tak tak, plne súhlasím s každým zapísaným slovom. Škoda len že ma v piatok už o 20:00 večer zložila boľavá hlava. Určite som o veľa prišiel. Ale zato na druhý a tretí deň som si to vynahradil :-) (od rána do rána). |