| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| krt 12. 01. 2005 12:18 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] napriklad taky ja mam tolko roboty, ze posledne dve cisla F mam rozcitane tak do 3/4. Touto cestou chcem poprosit F team, aby s vydanim novej este nejaky cas pockal, aby som stihal. Dakujem. |
|
| Morwen 05. 01. 2005 19:00 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] Mila osoba? Jaj a este toto: tu \„milu osobu\“ si vyhod z hlavy |
|
| Morwen 05. 01. 2005 18:57 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] RE: RE: Co sa da robit Ta mila osoba to myslela takto: sefredaktor mi povedal ze sa chysta hodit Fantaziu do farby ale nie celu. Hovorila som len a len o vizualnej stranke. |
|
| Blaster 05. 01. 2005 15:01 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[4] 2 Jakub Ehm, vies Jakub, keby mala Fantazia za sebou taku masineriu ako Pevnost, tak by problem s periodicitou urcite nebol. Dufam, ze si nemyslis, ze Pevnost vyrastla zo dna na den do svojej gycovej krasy (aj ked sa uz zlepsila) z ducha svateho. |
|
| Jakub 04. 01. 2005 07:32 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] RE: Co sa da robit Neviem ako to ta mila osoba myslela s tým, aby ste neboli ako Pevnost.
Podľa mňa je Pevnosť vynikajúci MESAČNÍK, od ktorého by si Fantázia, ale
aj mnoho iných SF&F časopisov malo vziať príklad. Kupujem si Fantáziu
už vyše pol roka a páči sa mi. No myslím, že by rozhodne nebolo zlé, keby
vychádzala tak pravidelne ako Pevnosť, ktorú čítam už skoro dva roky. |
|
| Hyena 01. 01. 2005 13:45 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] PF Tak teda PF 2005 a Fante do nového roka veľa úspechov, veľa čitateľov a veľa vydaní! |
|
| Morwen 30. 12. 2004 12:55 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[7] Co sa da robit Ivan, nic si z toho nerob, len sa zmier s tym ze z vas dvojmesacnik nebude. No a? My sme radi ze vychadza aspon nieco… Aha, 2 poznamky: 1.pozor s tou farbou lebo sa budete podobat na Pevnost, 2.premenujte sa na obcasnik Fantazia a nebudete mat vycitky svedomia |
|
| Balt 28. 12. 2004 13:11 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[8] RE: RE: s poslednym odstavcom moz... Caw veronika, stale toko fotis ? |
|
| foxbat 26. 12. 2004 22:06 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[9] precitat prispevok a posu... precitat prispevok a posudit, ci je vhodny na zverejnenie (ci uz na web alebo v casopise) urcite zaberie cas. predpokladam ale, ze layout, priprava pre tlac a nasledna distribucia ho vyziada tiez dost. ale inac suhlasim, ze tato debata je zbytocna.:) prajem pekny zvysok roka! |
|
| bety 26. 12. 2004 18:32 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[10] RE: s poslednym odstavcom moz... Okej, aby to neskoncilo ako flame tak moj posledny prispevok na temu fanta
iba na internete. |