Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | RSS kanal Nové príspevky v tejto diskusii ako RSS kanál
Zobraziť príspevkov na stranu

krt
12. 01. 2005 12:18

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [1] napriklad taky ja

mam tolko roboty, ze posledne dve cisla F mam rozcitane tak do 3/4. Touto cestou chcem poprosit F team, aby s vydanim novej este nejaky cas pockal, aby som stihal. Dakujem.

Morwen
05. 01. 2005 19:00

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] Mila osoba?

Jaj a este toto: tu \„milu osobu\“ si vyhod z hlavy

Morwen
05. 01. 2005 18:57

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [3] RE: RE: Co sa da robit

Ta mila osoba to myslela takto: sefredaktor mi povedal ze sa chysta hodit Fantaziu do farby ale nie celu. Hovorila som len a len o vizualnej stranke.

Blaster
05. 01. 2005 15:01

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [4] 2 Jakub

Ehm, vies Jakub, keby mala Fantazia za sebou taku masineriu ako Pevnost, tak by problem s periodicitou urcite nebol. Dufam, ze si nemyslis, ze Pevnost vyrastla zo dna na den do svojej gycovej krasy (aj ked sa uz zlepsila) z ducha svateho.

Jakub
04. 01. 2005 07:32

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [5] RE: Co sa da robit

Neviem ako to ta mila osoba myslela s tým, aby ste neboli ako Pevnost. Podľa mňa je Pevnosť vynikajúci MESAČNÍK, od ktorého by si Fantázia, ale aj mnoho iných SF&F časopisov malo vziať príklad. Kupujem si Fantáziu už vyše pol roka a páči sa mi. No myslím, že by rozhodne nebolo zlé, keby vychádzala tak pravidelne ako Pevnosť, ktorú čítam už skoro dva roky.
Ešte by som chcel pochváliť dobré poviedky, ktoré sú vo fantázii a cením si aj to, že aspoň do nedávna v nej boli aj poviedky od amatérov(aspoň teda myslím).

Hyena
01. 01. 2005 13:45

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [6] PF

Tak teda PF 2005 a Fante do nového roka veľa úspechov, veľa čitateľov a veľa vydaní!

Morwen
30. 12. 2004 12:55

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [7] Co sa da robit

Ivan, nic si z toho nerob, len sa zmier s tym ze z vas dvojmesacnik nebude. No a? My sme radi ze vychadza aspon nieco… Aha, 2 poznamky: 1.pozor s tou farbou lebo sa budete podobat na Pevnost, 2.premenujte sa na obcasnik Fantazia a nebudete mat vycitky svedomia

Balt
28. 12. 2004 13:11

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [8] RE: RE: s poslednym odstavcom moz...

Caw veronika, stale toko fotis ?

foxbat
26. 12. 2004 22:06

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [9] precitat prispevok a posu...

precitat prispevok a posudit, ci je vhodny na zverejnenie (ci uz na web alebo v casopise) urcite zaberie cas. predpokladam ale, ze layout, priprava pre tlac a nasledna distribucia ho vyziada tiez dost.

ale inac suhlasim, ze tato debata je zbytocna.:) prajem pekny zvysok roka!

bety
26. 12. 2004 18:32

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [10] RE: s poslednym odstavcom moz...

Okej, aby to neskoncilo ako flame tak moj posledny prispevok na temu fanta iba na internete.
Casopisy mam doma stale. Myslela som tym cisla ktore uz vysli a z casovych dovodov som ci precitala iba kusok z neho a po case docitavam zvysok.
Co sa tyka mnozstva prispevkov pisala som svoj dojem. Taka listaren a uvodnik by vsak stratili zmysel…
Hm a este mi tak napadlo k vete: \„ak casopis jeho tvorcovia tvoria v ramci svojho volneho casu\“ …a aktualizacia webu bude kedy? Precitat prispevok a posudit ci je vhodny na webstranku sa nekona vramci svojho volneho casu? :)
A som zvedava kto okrem studentov ma dost casu cumiet na webstranku kazdy druhy den cez pracovny tyzden :)
Okej dost bolo. Myslim ze cela tato polemika je zbytocna, kedze rozhodnutie je an niekom uplne inom.
Za seba vsak budem dufat, ze Fanta aj nadalej bude v tlacenej podobe aspon raz za cas.