| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| Miloš Ferko 20. 09. 2006 07:02 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] Aby ma niekto neobvinil z... Aby ma niekto neobvinil z rasizmu voci priserkam – hlboko si ich vazim, ale chcem vediwt, kedy mam s kym do cinenia, aby som v pripade kontaktu s mimozemskym slizom dokazal komunikovat podla prirucky komunikacie s inymi formami zivota a niekoho nahodou neurazil. |
|
| Miloš Ferko 20. 09. 2006 06:59 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] Pri pokuse o nestranný po... Pri pokuse o nestranný pohľad je to omyl pochopiteľný. S nickami je podľa m%na a pre mňa vcelku problém. niektore (pravdepodobne i cielene) vyzeraju akby sa za ne v sluckach a pomlckach medzi pismenkami skryvali nejake chapadlovite mimozemske priserky. |
|
| WINNOWING 19. 09. 2006 11:02 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] Sorry, ale nick mi nic ne... Sorry, ale nick mi nic nehovoril a podla mena som usudil ,ze ide o chlapa. Ved Riddick bol Vin Diesel. Takzem oje hlboke ospravedlnenie sa. |
|
| roger 17. 09. 2006 14:06 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[4] RE: mimochodom, roger, ups, na to som uz aj zabudol :) . milos ma asi tipy na mna, alebo ti moze ponuknut ich lexigraficky ustav. znie to strasne, ale ma svoje plusy :) |
|
| Riddick 17. 09. 2006 10:31 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] mimochodom, roger, email mam aj na blogu. alebo ani tam uz netrafis? |
|
| Riddick 17. 09. 2006 10:28 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] roger aha, tak uz viem, kto je roger. ale tiez to asi coskoro zabudnem. takze tie tipy mas ty? mne sa donieslo od Hyenu, ze tipy ma Milos, tak som mu napisala :-) ___ problem bude asi s Bratislavou, pretoze Riddick sa vracia k svojim sedlackym korenom, ale to neznamena, ze ju tipy nezaujimaju. |
|
| roger 16. 09. 2006 16:38 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[7] RE: Nadsazka win, tak pisat stale nevies, ale to nevieme viaceri. no aspon ospravedlnit buy si sa Rid mohol, ze si si ju s nejakym chlapom mylil – lebo od kazdeho ma ver daleko Rid, ty sa nerozculuj kvoli psom, a radsej mi napis na martin.kralik@gmail. com. Nie preto, ze si volna ako vtak, ale Milos vravel, ze mas problem s tym, ze by si sa rada zamestnala – niecim niekde :). Mam nejake tipy. Ospravedlnujem sa, toto malo byt sukromne, ale za svet neviem najst jej mail zas :) Kurnik, seci si tam sedite, a ja tu v praci :( |
|
| Hromovlad 14. 09. 2006 15:19 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[8] RE: RE: Nadsazka osm optimista, samorzejme |
|
| Hromovlad 14. 09. 2006 15:18 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[9] RE: Nadsazka No, Win, ja som si isty cas naivne myslel, ze si uz vyrastol. Ja som uz raz taky potimista. Mimochodom, co by sa stalo, keby tam prisiel iny tvor? Netopier, napriklad. |
|
| Riddick 12. 09. 2006 20:51 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[10] Duro Nie, nevydala. Ani sa nechysta. Riddick je opat volny ako vtak. |