Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | RSS kanal Nové príspevky v tejto diskusii ako RSS kanál
Zobraziť príspevkov na stranu

Jano Iša
27. 10. 2011 12:30

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [1] re

tak ja som od livie dostal 7 a od ivana pullmana 6, takze na hodnotenie slovakov si nestazujem :P

Lívia
26. 10. 2011 20:15

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] Re

Regis – 666 je vystizne cislo pre to, co tam prislo. :) Po par stovkach som uz vsak aj pri priemernych textoch mala pocit, ze je to dielo storocia, lebo bolo radovo o tolko lepsie ako tych 100 pred nim (dnes by som nad nim asi zalomila rukami). :)

Sarazin – co sa SK poviedok tyka – nevnimala som, v akej reci su pisane, takze netusim aka bola vseobecna kvalita slovenskych veci. Ked som si vsak potom prechadza mnou udelene body, podla nazvov a mien autorov som videla, ze par slovenskych veci dostalo odo mna nad 7. Nebola som vsak jediny porotca.

Saš
26. 10. 2011 10:21

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [4][3] RE: RE: RE: Ad Cenu Fantastická povídka 2011 získal Martin Vondráček

No slovaci boli v porote dvaja, nie?

Ale Líviu mám na fasabúku, zatiaľ čo Ivana nie :)

draculin
26. 10. 2011 09:11

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [5][4] RE: RE: Ad Cenu Fantastická povídka 2011 získal Martin Vondráček

Asi poprosím Líviu, nech sa vyjadrí :)

No slovaci boli v porote dvaja, nie?…Takze sa alebo oprostili od narodnostnych vasni a hodnotili kvalitu, alebo ich cehuni prehlasovali :)))

Saš
26. 10. 2011 08:54

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [7][5] RE: Ad Cenu Fantastická povídka 2011 získal Martin Vondráček

"Do finálové dvanáctky se však neprobojoval ani jeden slovenský

Asi poprosím Líviu, nech sa vyjadrí :)

Regis
26. 10. 2011 08:35

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [6] Nestihol

Hmm toto je tá jediná, čo som nestihol dočítať. Ale dobehnem. Každopádne tie poviedky, na to, že boli finálové, mi prišli veľmi slabé, možno na dve, alebo tri. A vybraté boli zpomedzi 666 textov? Mám pocit, že keby sa niektoré finálové kusy ocitli v OP, utŕžili by pomerne ostrú kritiku…

Sarazin
26. 10. 2011 00:54

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [7] Ad Cenu Fantastická povídka 2011 získal Martin Vondráček

„Do finálové dvanáctky se však neprobojoval ani jeden slovenský autor“ – fuuuj, smrdí to diskrimáciou! :D A ten Vondráček sa s našimi peknými slečnami, čo za posledné roky povyhrávali Cenu Fantázie, nemôže rovnať ;)