Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | RSS kanal Nové príspevky v tejto diskusii ako RSS kanál
Zobraziť príspevkov na stranu

dan
11. 08. 2006 04:42

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [1] vysledky budu vyhlasene a...

vysledky budu vyhlasene ako vzdy na Parcone, ktory sa kona 1.- 3. septembra v Neratovicaich. Staci ked si do googlu hodis „parcon 2006“ a mas vsetky info. Ja som tam tiez poslal poviedku, preto to tak ovladam :)

Kel Thuzad
11. 08. 2006 00:51

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] 25. rocnik

Ehm, hm…
Neviem, ci tieto prispevky cita niekto kompetentny, ale ak ano, prosim!!!
Prakticky uz od januara sa snazim zohnat nejake informacie o prave prebiehajucom rocnik (tj. 25. zrejme). Poslal som tam na poslednu chvilu jednu poviedku a vzhladom na to, ze som nebol schopny najst ani jedinu stranku, z ktorej by sa skutocne dali vycitat nejake plnohodnotne informacie, rad by som vedel, ci je moznost nejako zistit, ci moja poviedka bola zaradena alebo nie, a tiez by ma zaujimalo kedy a ako bude prebiehat vyhodnotenie a kedy budu zverejnene vysledky…
Dik…

Anonym
07. 08. 2006 08:55

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [3] Samozrejme. Aj 5-roč. Jej...

Samozrejme. Aj 5-roč. Jej úspech závisí len od porotcov, ktorí nebudú vedieť nič o veku autora.

Anonym
04. 08. 2006 18:23

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [4] nie je obmedzená veková k...

nie je obmedzená veková kategória? t.j. či môže poslať do súťaže poviedku aj 15-roč.?