| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| ivan alaksa (administrator ceny fantazie) 11. 11. 2010 16:07 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [3][1] RE: trocha bokom od témy Kompletne konecne poradie prveho kola (s bodmi od jednotlivych porotcov) je zverejnene v zborniku, v ktorom je uverejnenych aj 10 poviedok zo sutaze. To znamena – odporucam zakupit si zbornik tu: http://www.brloh.sk/kniha.php?… – z neho sa dozviete nielen presne bodove hodnotenie vasej poviedky, ale aj uroven ostatnych ocenovanych poviedok v sutazi – teda aku uroven pisania sa snazit dosiahnut v nasledujucom rocniku. Drzim palce!
|
|
| draculin 11. 11. 2010 15:57 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [3][2] RE: trocha bokom od témy V zborniku je poradie poviedok, spolu s poctom bodov, ktore dostali od jednotlivych porotcov. Pocet hlasov ziskanych v internetovom hlasovani (finalovych 5) sa ale myslim nikde nezverejnuje. |
|
| Michal Locke 11. 11. 2010 15:42 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] trocha bokom od témy Inak, nevie niekto, kde by som videl konečné poradie so všetkými 73 poviedkami a menami ich autorov? Aj to bude niekedy niekde zverejnené? Lebo tí, čo skončili za prvou desiatkou teraz nevedia, či sú dosť blízko TOP TEN-ke a môžu vpohode pokračovať aj v budúcnosti a snažiť sa do tej desiatky niekedy dostať, a či skončili niekde ďaleko vzadu a radšej sa navždy zrieknu písania (čo by bola škoda, niekedy to chce čas:). Je to zdrvujúce ich nechať takto čakať, nie? :) |
|
| draculin 11. 11. 2010 14:06 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [5][4] RE: RE: CF 2010
Tak OK, toto tazko posudim, ale beriem to tak, ze si teda aj zenska cast prisla aspon trosku na svoje :) |
|
| Riddick 11. 11. 2010 12:59 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][5] RE: CF 2010
Aj Tomáš je podľa mňa dobre vyzerajúci víťaz ;-D |
|
| Zuska 11. 11. 2010 11:21 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] po dočítaní zborníka Po dočítaní zborníka môžem povedať len jedno: (a dúfam, že jedného dňa sa dočkáme aspoň poviedkovej zbierky s Fialkou a Atanásom :-) |
|
| dida 11. 11. 2010 10:30 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[7] CeFa zborník malo byť :) |
|
| dida 11. 11. 2010 10:30 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][8] RE: RE: CeFa 2010 mňa potešilo hlavne to, že bude v zborníku napr. marek mittaš :) Verím, že aj moja poviedka poteší :)) Aj keď ten hrozný medailónik
ma jasné, vždy čítam celý zoborník, ja len že mareka poznám a nejako neprišlo do reči, že poslal poviedku aj do ceny fantázie… |
|
| mischo 10. 11. 2010 16:20 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][9] RE: Ženy vs. muži Mužstvo žien proti ženstvu mužov ;o).
|
|
| Gog 09. 11. 2010 13:39 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][10] RE: RE: Zrkadlá uprimne ked somvidel co je v top5, tak neviem ci sa mam toho zvysku bat, alebo mam za to bodovanie hanit porotu… moj vkus je bud niekde uplne inde a tvorim minoritu, alebo fakt neviem, ale zeby ma nieco oslovilo.. no ten mamut mozno. takze tak sa k tomus taviam ak je nieco v poslednej desiatke.. do prvej patky sa dostala napriklad katastrofa Gemini..
|