Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | RSS kanal Nové príspevky v tejto diskusii ako RSS kanál
Zobraziť príspevkov na stranu

Ash
10. 04. 2010 15:09

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [3][1] RE: slovíčkarenie

To by ma fakt zaujímalo, po akom objeme zmien už nadobúda text novú identitu, teda prestáva byť tou publikovanou poviedkou a stáva sa novou, ešte nepublikovanou. Nie tak dávno som sa niekde v debate dozvedel, že aj účasť poviedky vo workshope ju diskvalifikuje na účasť v súťažiach.
P.S. Daj ten vtip o právnikoch v kaviarni, asi ho nepoznám.

tajo
10. 04. 2010 14:04

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] zaujimavy pohlad

http://www.scifi.sk/…antazie.html

ceos
10. 04. 2010 12:10

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [3] slovíčkarenie

Pripíš vetu, zmeň čiarku…odstráň chyby. A keď bude niekto namietať, pripomeň mu vtip o dvoch právnikoch v reštaurácii :-)

Ash
09. 04. 2010 00:13

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [5][4] RE: Ad Cena Fantázie 2010 – prijímanie poviedok spustené

Ahoj, Tomáš, v podmienkach je aj to, že poviedky nemajú byť nikde publikované. Teoreticky sa to teda vzťahuje aj na školský časopis.

Tomáš B.
08. 04. 2010 18:37

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [5] Ad Cena Fantázie 2010 – prijímanie poviedok spustené

Dobry den,
Precital som si kriteria na poviedkovu sutaz a vyssie je uvedene, ze zaposlane prispevky nesmeli byt zaslane do inych literarnych sutazi. Nebola vsak rec o tom, ci mohli byt uverejnene napriklad v skolskom casopise (to je moj pripad). O sutaz by som mal zaujem, v podstate som sa so ziadnymi reakciami na moju tvorbu nestretol, ak nepocitam uzky kruh rodiny.

Dakujem za ochotu a odpoved.