| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| Riddick 06. 11. 2009 11:06 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [3][1] RE: RE: jasné
Fanúšikov? Ja som myslela, že ochrankárov :-D |
|
| restor 05. 11. 2009 19:40 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] snad nabuduce bude lepsie Tento rok to bolo slabe, snad o rok to bude mat aku taku kvalitu, lebo to, co sa dostalo do finale, no neviem neviem. |
|
| draculin 05. 11. 2009 16:52 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [6][3] RE: jasné
Riddick, hlavne ked si predstavis ako by sa na teba vrhali masy fanusikov a strhavali z teba ten kabat :) |
|
| Jennka 05. 11. 2009 07:47 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[4] ale toto :) Vy dvaja to už máte aké premakané :) že toto nebude prvý spoločný atentát? :) dobre viem, že to geronimo iba predstiera že sa nezúčastní…:) Ale Riddick upokojím ťa, dekektory kovov odišli spolu s vojakmi, teraz už je Incheba čistá :)) Čo sa týka sukní, tie sú bezpečne uložené v skrini :) Ako jedna z mála vecí…hm. |
|
| g72 05. 11. 2009 07:22 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] :) tak pre tentokrat vam teda tie sukne odpustim, ale nezvykajte si na taketo ustupky :D ja mam toho na nosenie menej ako vy zeny a preto to riesim nohavicami a suknami co maju velke vrecka na boku :)) |
|
| Riddick 04. 11. 2009 22:02 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] jasné geronimo, jasné, že si na teba spomenieme… ak to nevyžaduje sukne… na to bude zima :-) keď už Jennka prezrádza podrobnosti o mojich magických zvrškoch, budem musieť prísť v obyčajnej vetrovke… ale keďže také fajné „útroby“ nikdy nie sú zlé, zo zásady si kupujem bundy s početnými vreckami… a keby v Inchebe mali detektor kovov, vezmem radšej keramickú kudlu ;-) no aj tak si myslím, že nebude nutná… favoriti boli jasní od začiatku. hlavne, aby som sa nemýlila ;-) veď zavážiť môže aj „rodinné“ hlasovanie… |
|
| g72 04. 11. 2009 19:29 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[7] :( no tak si na mna aspon spomente ked tam budete :(( |
|
| Jennka 04. 11. 2009 13:26 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [9][8] RE: RE: Prekvapenie?
Pozor pozor, už istý čas naň poškuľujem tiež :D |
|
| Soňa Lantajová 04. 11. 2009 12:57 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [10][9] RE: Prekvapenie?
Riddick má plášť s ÚTROBAMI? To je cool, aj ja chcem! |
|
| Jennka 04. 11. 2009 07:44 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[10] Prekvapenie? Malá rada organizátorom – pred vyhlásením prehľadajte Riddick, či v útrobách plášťa neukrýva sekeru :)) ak by sa náhodou stalo, že nevyhrá ani Karika, ani Mišo Jedinák… :)) |