| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| Arcey 11. 11. 2008 18:34 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] Opravený názor Ok, skláňam hlavu. Máte pravdu. Slabé argumenty. :)) |
|
| roger 11. 11. 2008 11:39 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] tiez gratulujem vsetkym :) zle video z vyhlasovania som uploadol sem: http://www.youtube.com/watch?… a z krstu sem: http://www.youtube.com/watch?… na Facebooku to v mojom profile najdete v povodnej velkosti – teda kvalitnejsie, ale malicke. a je to aj v profile grupy Slovak science fiction & fantasy, ktora sa nam pekne rozrasta :) |
|
| Jennka 11. 11. 2008 10:55 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] re názor Ja si myslím, že v dnešnej dobe už každý píše o všetkom – píše sa o minulosti, o prítomnosti, o budúcnosti – čiže povedať, že sa nehodí do dnešných čias je trochu…slabý argument :) tá poviedka bola bravúrne napísaná, podľa mňa. |
|
| jozef 11. 11. 2008 07:56 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [5][4] RE: Názor
To znamená, že sa nemá písať o udalostiach, kým žijú ich
pamätníci? Ale vážne: Ak poviedka niekoho zasiahne na citlivom mieste, to ešte neznamená, že sa „nehodí do dnešných čias“. Diela reagujúce na vojnu vznikali už tesne po nej. A myslím, že vtedy tá téma bola oveľa oveľa citlivejšia. |
|
| Arcey 10. 11. 2008 22:54 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] Názor Dobre, máte vlastný názor, tak dovoľte aj mne mať vlastný názor. Podľa mňa tá poviedka sa nehodí do dnešných čias, pretože aj keď sme od vojny vyše 60 rokov, myslím si, že každá rodina na Slovensku má svoje zážitky z vojny. Nepáčil sa mi iba ten záver. Ale ten bol dosť podstatný. |
|
| J. K. 10. 11. 2008 21:04 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [7][6] RE: RE: Ad Cena Fantázie 2008 – výsledky sú známe Dikes organizátorom a porote za páradnu súťaž, taktiež dík všetkým čo hlasovali (nielen za moju poviedku :) ), alebo prispeli nejakým komentárom, pripomienkou, kritikou a tak. Bola to fajn skúsenosť. |
|
| Hromovlad 10. 11. 2008 17:41 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [10][7] RE: Ad Cena Fantázie 2008 – výsledky sú známe Nesúhlasiť je všetko, čo môžeš. Ale mal si si to nechať na diskusiu
k poviedke. Súťaž je už uzavretá, hromdotoho! |
|
| Riddick 10. 11. 2008 16:37 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [9][8] RE: Ako mám tomu rozumieť?
Ani ja. |
|
| av 10. 11. 2008 16:26 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[9] Ako mám tomu rozumieť? Nepochopila som argumenty: „sa nehodí do dnešných časov“ a „až príliš odvážne“ ?????? |
|
| Arcey 10. 11. 2008 14:25 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[10] Ad Cena Fantázie 2008 – výsledky sú známe Gratulujem víťazkám. Dúfam, že budúci rok, konečne, vyhrá chlap. :)) Nesúhlasím však s poradím, poviedka Dedičstvo zeme, nech sa na mňa Jožo nehnevá, sa nehodí do dnešných časov. Musím uznať, že má prekvapivú pointu, dobrý dej a čítal som ju takmer jedným dychom, no téma… Podľa mňa to bolo až príliš odvážne. |