| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| Jano Žižka 15. 09. 2008 10:46 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [2][1] RE: lolo Lado36 – ak píšeš sci-fi, môžeš sa prihlásiť do súťaže Keď si vymýšľam…, ktorá je určená špeciálne pre žiakov základných a stredných škôl, rozdelená na dve kategórie podľa veku. Prihlášku a propozície nájdeš tu: http://www.gvrbove.edu.sk/scifi.html , uzávierka súťaže je 15.12.2008. |
|
| lado36 15. 09. 2008 10:17 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] lolo dakujem za pochvalu, ale predsalen je to trochu nepomer medzi pubertackym mozgom alebo detskym mozgom a tym dospelym… a ak ide o muzu.websity, tak tam som hladal a nasiel prave cenu fantazie. ja to robim preto lebo ma to bavi a popritom samozrejme potesi ked vyhram, a navyse, preco by som v 13 rokoch nemohol vyhrat? (a mimochodom ak si myslis ze nemohol je to prave ten dovod preco bymalibyt sutaze na kategorie.. medzi 10–15 rocnych ludi mam vacsu sancu na vytazstvo.) |
|
| lolo 13. 09. 2008 13:28 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] lado tak to gratulujem v 12tich dat nieco dokopy! |
|
| lado36 13. 09. 2008 12:16 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[4] aha a tá súťaž ,neviem či bola, ale mislím že nie, by mohla byt v budúcom roku rozdelená na kategórie, pretože napríklad ja mám 13 rokov,a neboli v pravidlách napísané žiadne roky.. takže, ako sa môže 13 ročné decko rovnať s dospelými ľuďmi?? |
|
| Miloš Ferko 10. 09. 2008 07:07 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] vyhodnotenie Lado 36…porotcovia musia poviedky prečítať, roztriediť, vyhodnotiť.
Keby každému súťažiacemu mali k poviedke napísať čo len päťriadkový
komentár …tak sa upíšu k smrti…skús si ich odchytiť na Istrocone. Ak máš záujem, príď na istroconovský rozbor aj s poviedkou. |
|
| trapez 09. 09. 2008 21:42 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] finalisti ak spravne chapem, este sa my ostatni nemusime vesat, este je tu cena biblioteky, ktora sa nevybera len z finalovych poviedok…ci? :P |
|
| lado36 09. 09. 2008 19:59 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[7] ste raz pre porotcov a posielate aj osobne vyhodnetenie na vyziadanie e-mailom? |
|
| lado36 09. 09. 2008 19:54 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][8] RE: RE: ?? pre zlomyselnu porotkynu: ano, napadlo mi ze tam nejsom ale cakal som aspon..ja neviem, ze budete pisat samostatne kazdemu autorovi co bolo najhorse napr. alebo nevim ,neco take |
|
| Saš 09. 09. 2008 18:53 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[9] CEFA 08 Ja viem, že je to napínavé, ale ani výhercov Oscara neuverejňujú v médiách ešte pred slávnostným vyhlasovaním a odovzdávaním cien. O čom by to potom všetko bolo? Veď po Istrocone sa súťažiaci o svojom umiestnení dočítajú kade – tade, niektorí aj viac, ako im bude milé. |
|
| ivan alaksa 09. 09. 2008 16:05 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[10] cefa 08 este teda viac po lopate: vysledky prveho kola (teda piati finalisti a nazvy ich poviedok) budu oficialne vyhlasene na Istrocone. Objavia sa v tlacenom casopise Fantazia, ktory bude od Istroconu v predaji v stankoch na celom Slovensku. Zaroven budu nasledne zverejnene na stranke fantazia.sk (to je tato) a tiez partnerskom portali Knihy.sme.sk v sekcii Cena Fantazie 2008 – tu budu uverejnene aj finalove texty, z ktorych sa bude hlasovat v druhom kole. finalisti uz boli osloveni, zaroven boli osloveni aj autori poviedok, ktore idu do zbornika. Ten bude vydany az s vysledkami druheho kola – na knizny veltrh Biblioteka a v zborniku bude uverejnene aj bodove hodnotenie vsetkych poviedok, teda kto sa nedostal do finale, dozvie sa o svojej poviedke viacej az v novembri na Biblioteke. Ak chcete ale pocut nazor na svoj text skor, nech sa paci do stanku Fantazie na Istrocone – tu sa budu pohybovat niektori porotcovia a ine osoby, schopne vyjadrit sa k textom. ehm, asi vsetko. |