Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | RSS kanal Nové príspevky v tejto diskusii ako RSS kanál
Zobraziť príspevkov na stranu

Anjelka
24. 11. 2008 18:57

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [2][1] RE: Spoločenstvo čitateľov

Veľmi pozorne som si všetky poviedky prečítala /aj tú najhoršiu/ a keď budú všetky zborníky vonku, skúsim urobiť rebríček svojich piatichfavoritov. Možno by sa mohli pridať aj ďalší. A potom by sme urobili čitateľskúpäťku. Porotcovia by aspoň vedeli, ako sa ich zasvätené /odborné, skúsenosťami poznačené…/ hodnotenie snúbi s neumelým vkusom čitateľov.

Ja by som sa rada k niečomu takému pridala. Prvý zborník mám už dôkladne prečítaný a už aj časť druhého. Hádam to čoskoro dočítam …
Ale mohlo by to byť zaujímavé, urobiť výber toho, čo sa najviac páči nám, čitateľom.

av
24. 11. 2008 16:23

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] Spoločenstvo čitateľov

Veľmi pozorne som si všetky poviedky prečítala /aj tú najhoršiu/ a keď budú všetky zborníky vonku, skúsim urobiť rebríček svojich piatich favoritov.
Možno by sa mohli pridať aj ďalší. A potom by sme urobili čitateľskú päťku. Porotcovia by aspoň vedeli, ako sa ich zasvätené /odborné, skúsenosťami poznačené…/ hodnotenie snúbi s neumelým vkusom čitateľov.

Aneta Čižmáriková (Riddick)
18. 11. 2008 09:35

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [4][3] RE: K

Aj vy ste si vsimli, ze setkym autorom zacina priezvisko na K? :-)

Vážne?!? No neke!… A faaakt! :-D
No vidíš, absolútne som si to doteraz nevšimla. Asi preto, že som počas väčšej časti súťaže vnímala poviedky cez ich názvy, obsahy a dojmy – nie autorov.

mato
14. 11. 2008 20:12

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [4] K

Aj vy ste si vsimli, ze setkym autorom zacina priezvisko na K? :-)

Arcey
14. 11. 2008 16:38

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [6][5] RE: ad juh

Jejda, keď je už Brloh tak blízko, myslím ten kamenný obchod, tak zabúdam na ten virtuálny. :)) Vďaka Jen

Jennka
14. 11. 2008 13:27

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [6] ad juh

Arcey, dam ti priamy link na zazracnu stranku http://www.brloh.sk/kniha.php?… kde si zopar jednoduchymi kliknutiami mozes objednat knizku (kurier mi ju dorucil uz dnes, vcera som si ju objednala) za malo penazi, vela kvality :D

a dorucia ti ju na sever, na juh, na vychod, na zapad, kam len chces ;)

Arcey
14. 11. 2008 13:22

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [8][7] RE: ad knizka

Kde, na Juhu? :)) A čím si si to zaslúžila? To sa dá niekde objednať? Buď nečítam pozorne, alebo doplácam nato, že nechodím na cony :))

Jennka
14. 11. 2008 13:14

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [8] ad knizka

Mne dnes prisla knizka Cena Fantazie!!! Juhu :)

Arcey
14. 11. 2008 11:02

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [10][9] RE: RE: RE: RE: RE: a čo dalej?

Nie nie, uvažujem dopredu, možno sa totiž zúčastním nasledujúceho ročníka. :)) A možno nie, veď môj talent – netalent sa môže prejaviť aj bez súťaží. :))

Aneta Čižmáriková (Riddick)
14. 11. 2008 09:50

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [][10] RE: RE: RE: RE: a čo dalej?

Ja osobne to vítam, hádam sa mi podarí dostať sa do prvej 50ky. Ale to by sa musel
zvýšiť počet poviedok v e-zborníkoch. :)

Ak to správne chápem, mal si v súťaži poviedku? V tom prípade nevieš – možno budeš v nejakom e-zborníku už teraz ;-)