| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| Perry z diery 24. 07. 2009 12:36 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [2][1] RE: Chlapci, chlapci,
No to je predsa jasne – to co doteraz (lestili si ego a tie dalsie veci;) len menej sofistikovanym sposobom… Vitajte v klube, chalani! Mimochodom, velmi podarena poviedka, presne moja krvna skupina. Marek E. Pochva, mas moje sympatie (myslim to vazne!) |
|
| Saš 23. 07. 2009 20:50 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] Chlapci, chlapci, čo by ste vy robili bez toho internetu. |
|
| ceos 23. 07. 2009 17:00 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [4][3] RE: RE: jofo Pozri napísal si citujem:
Ja som na to zareagoval takto:
Kde si v tom videl prekrúcanie, to netuším. A netušil tak ani BA, ktorý nestranne vyjadril svoj názor. Ty si zareagoval značne rozporuplne:
Na to sme ti obaja ukázali presne tvoj citát, kde si spomínané veci
tvrdil. Jasné, nenapísal si to doslovne, ale z kontextu bolo každému
jasné, ako si to myslel.
Že je to ťažká vec aj pre skúsených autorov je jasné. To netreba komentovať. Väčšinou ľudia diskutujú o veciach, v ktorých majú rozdielne názory.
Viď vyššie, že nikto nič neprekrútil. A ver mi, že keby sme chceli, tak prekrúcať vieme ako ja tak i BA. K osočovaniu sa nebudem nejak viac rozpisovať, keďže mnohokrát som mal sám maslo na hlave, ale skús si prečítať niektoré tvoje predošlé príspevky a úprimne si priznaj, že si iba strúhal frajerské pózy tým posmešným tónom, ktorý si zvolil. Citáty sem dávať nebudem – je jasné o ktoré vety ide.
Toto je večný problém – raz ho možno vyriešia deti našich detí, ale skôr asi nie…
Ako by napísala Anjelka: Trafená hus zagágala. Ak chceš objektivitu, musíš ju prejavovať aj ty voči názorom ostatných. Pretože ona funguje buď obojstranne alebo vôbec.
Vidím, že už si „skludnil hormón“ a som rád. Takže predsa-len budeme môcť v budúcnosti civilizovane diskutovať ako dvaja síce temperamentní a tvrdohlaví, ale rozumní ľudia? ;-) |
|
| jofo 23. 07. 2009 12:56 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [5][4] RE: jofo
Nemam zaujem niekoho osocovat, len by som bol rad, aby sa tu neprekrucalo a
nevytrhavalo z kontextu. |
|
| ceos 21. 07. 2009 15:08 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][5] jofo > Kde som preboha tvrdil, že mikropoviedka nemôže mať poriadnu pointu? Myslím, že BlackAssasin ti tento poznatok ozrejmil viac než podrobne.
To je dosť dobre možné, ale aspoň mám snahu. Z toho, čo píšeš ty je zrejmé, že čokoľvek napíšem, ty budeš tvrdiť presný opak už len z princípu. Neviem čím som si tú nevraživosť z tvojej strany zaslúžil (že by skritizovaná poviedka v minulosti?), ale nie je to môj problém. Toto si zvládni sám a keď budeš mať záujem o skutočnú diskusiu a nielen o osočovanie a posmech, tak sa ozvi. |
|
| steflik 21. 07. 2009 14:08 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] po precitani zabavane Bumbacofka … ale sak nakoniec bola aj pointa, takze dobre :-) |
|
| Saš 21. 07. 2009 12:47 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [8][7] RE: upsik :D Nezmažeme, na výstrahu ostatným horúcim hlavám ;-) |
|
| BlackAssasin 21. 07. 2009 12:33 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[8] upsik :D Prosím zmažte niekto ten jeden príspevok, mne napísalo že zlý kód a nevšimol som si, že to tam je :O( |
|
| BlackAssasin 21. 07. 2009 12:31 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[9] Re: blabla
Dalsia vec – je to MIKROPOVIEDKA, takze je maximalne naivne ocakavat nejaku brutalnu pointu, z ktorej sa vsetci posadia na zadok. Alebo potom nechápem, čo si tým myslel.
Ja takto hľadím aj teraz, lebo nemám šajn kto ten Manson je :) takže z môjho pohľadu je úplne jedno, aké meno sa použije. A – CHCEM NA 10 RIADKOV VYSVETLENE, KTO TO JE :D … určite by mi prišlo ,,skvelejšie", kebyže ma chytí stav, vyhľadám si meno na internete a nájdem za ním schovanú jednoduchú postavičku so sekerou v ruke, alebo je z odniekiaľ bližšia než z krajín, o ktorých počujeme len z rádia. Je to trochu protivné, že ak píšem trochu dlhšie nechce mi zobrař ten 4číslopísmenkový kód dole :D |
|
| BlackAssasin 21. 07. 2009 12:30 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][10] RE: RE: velmi fajn
Dalsia vec – je to MIKROPOVIEDKA, takze je maximalne naivne ocakavat nejaku brutalnu pointu, z ktorej sa vsetci posadia na zadok. Alebo potom nechápem, čo si tým myslel.
Ja takto hľadím aj teraz, lebo nemám šajn kto ten Manson je :) takže z môjho pohľadu je úplne jedno, aké meno sa použije. A – CHCEM NA 10 RIADKOV VYSVETLENE, KTO TO JE :D … určite by mi prišlo ,,skvelejšie", kebyže ma chytí stav, vyhľadám si meno na internete a nájdem za ním schovanú jednoduchú postavičku so sekerou v ruke, alebo je z odniekiaľ bližšia než z krajín, o ktorých počujeme len z rádia. |