Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | RSS kanal Nové príspevky v tejto diskusii ako RSS kanál
Zobraziť príspevkov na stranu

Názov príspevku:
Vaše meno/nick:
Váš e-mail:
Citáciu urobte predsadením > pred každý riadok citovaného textu (napr. z iného príspevku).
Potvrdenie: captcha   Kontrolný text podľa obrázku vľavo (ak je zle čitateľný, kliknite naň pre vytvorenie nového).
Ak je kontrolný text správny, políčko zmení pozadie na zelené.

Sancty
27. 07. 2009 21:34

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [1] hehehe

Najzábavnejšia vec akú som v OP doteraz čítal. Najzábavnejšia, nie najlepšia. Smola, že som práve pred pár dňami čítal na podobnú nôtu poviedočku od Kinga „I povstal Kain.“ Ale hlas má odo mňa istý, splnila účel.

draculin
20. 07. 2009 10:51

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] kulhankovcina

Jaaaaaaj,proste kulhankovcina plna olova,lietajucich ulomkov lebky a hustych hlasok – a vcelku dobre napisana, prirodzene vramci svojho subzanru. Ze to nema hlbsiu myslienku ani pointu sa zrejme velmi ani neocakavalo – ale nejaka aspon miniaturna pointicka by bola urcite ocenena.
Kedze poviedok ktore mali snahu sa tvarit „husto“ bolo nemalo, tato ukazuje ako sa to ma robit. Ale inac, dat tomu trosku dej a nech sa paci – bude to mat moj hlas: )

viridis
20. 07. 2009 10:05

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [3] ako

Naštvaný študent príde zmasakrovať nespravodlivú a nevďačnú univerzitu. Takýto „príbeh“ je dosť o ničom. A ani prvok fantasy, scifi, som nepostrehol. Ale budiž. Napísané je to zručne, historka sa číta plynule, scénky aj hrdina sú vcelku uveriteľné. Čo mi málinko vadilo bolo často opakované „ako“.
S lepšim príbehom a nejakou pointou by to bolo priam až výborné … ;)

mato
20. 07. 2009 08:49

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [4] mäso

Je to mäso! A ja som sa slušne bavil. Keď to človek prečíta celé, ostane len slastný pocit s dobre odvedenej roboty. Bolo to dokonca uveriteľné (ak si odmyslíme problematické zapaľovanie benzínu cigaretou, či niekoľko metrov skáčucé autá pri explózii nádrže) :-) Kvalitný príspevok…

Anjelka
20. 07. 2009 08:01

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [5] Ad Alma mater

Ved… čo som komu urobila, že hned po prebudení ma tu čaká zase plno zbraní, prázdnych fráz a rozflákaných tiel?! Uznávam, že to chcelo byť originálne, ale až na vety zo štátnicami, to bolo ako cez kopirak hociktorá iná scena zo slabého akčneho filmu. Tento nas…nahnevaný vyhodený študent by pokojne mohol byť aj ten týpek z Perryho „mikropoviedky“, čo by som už brala ako urážku, lebo to bolo fakt zlé…
Je mi ľúto, ale nemôžem k tomu povedať nič dobré. Ani keby mi autor držal pri hlave jednu z tých zbraní! :-D