| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun | |
| viridis 06. 11. 2008 10:34 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] nie SF :) Je pravda, ze ten IT slovnik , IT slang je pouzivany v myslienkovych
pochodoch hrdinu v najvyssej moznej miere. :) |
|
| mato 06. 11. 2008 09:08 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[2] SF Zuska to tak trochu vystihla. Cele je to napisane ako opis nejakeho ineho druhu, niecoho fantastickeho – co sa vymyka nasej realite… |
|
| Drasha 05. 11. 2008 21:52 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] ... . Robot? To by celkom šlo, minimálne ak by to tam autor zakomponoval… Z tejto poviedky naozaj nemám pocit, že by sa k sf nejakým spôsobom aspoň približovala… Kvalitu to neznižuje, ale predsa len, sme na stránke „fantázie“… |
|
| Zuska 05. 11. 2008 17:11 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[4] SF motív Ja som si celý čas predstavovala, že ten mládenec je robot… |
|
| Jennka 05. 11. 2008 07:57 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] ad hĺbka Nie každá poviedka musí mať hĺbku, podľa mňa :) jedna je úsmevná, zábavná, iná zase povrchná, a iná má hĺbku. Táto bola jednoduchá a zábavná, ale zároveň dáva aj podnet na zamyslenie – pretože je kruto pravdivá :) |
|
| Miloš Ferko 05. 11. 2008 06:30 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[6] geek Vďaka. |
|
| ceos 04. 11. 2008 21:14 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [10][7] RE: otazka
GEEK znamená niečo ako šprt, bifľoš, ktorého zaujímajú prírodné vedy ako matika, chémia, fyzika, informatika,atd…ma v týchto odboroch prehľad, často žije uzavretým samotárskym životom, resp. stretáva sa len so sebe podobnými indivíduami. V drvivej väčšine prípadov nedokáže nadviazať úspešný kontakt so ženou (mnohokrát o to ani nejaví najmenší záujem) a ak tak len s inými GEEKicami :D „Tož moj viklad slova GEEK“ :) Jo a nie je to sci-fi, je to len variácia na tému, ktorá sa preberá v seriály The Big Bang Theory (kto má záujem nech si pozrie na nete). Je to celkom zábavné, ale nemá to nejakú hĺbku. |
|
| Miloš Ferko 04. 11. 2008 19:52 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[8] sf Aj podľa mňa je to realistický príbeh z prostredia moderných
priaznivcov komputerov. Nie všetko, čo sa týka počítačov, je dnes sf.
Ale…možno autor napísal poviedku pred tridsiatimi a teraz bola len
preložená… |
|
| viridis 04. 11. 2008 19:12 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][9] RE: figurka Hm, zaco si zasluzi oznacenie SF ? :) |
|
| Miloš Ferko 04. 11. 2008 15:39 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[10] otazka …čo je to geek-ovsky? |