Z temnôt – horory pre vás zadarmo a hneď!

Z temnot  - obalka
Mark E. Pocha

Hrôza, čierny humor, bizarnosť a ešte raz hrôza. To sú príznaky tvorby Marka E. Pochu, autora hororových poviedok, editora žánrových antológií, finalistu literárnych súťaží a režiséra neexistujúceho brakbusteru Nemŕtve striptérky s motorovou pílou vyvraždili moju rodinu! Tentoraz zostavil pre čitateľov elektronickú zbierku drabble s príznačným názvom Z temnôt – príbehy na bezsennú noc.


Anotácia

Maskovaný maniak vyčíňa na odľahlej horskej chate… Prastaré bytosti sa chystajú vyliezť zo svojich dier… Po hladine rieky sa plaví záhadná škvrna… Klauni nie sú tým, čím sa zdajú byť… To je len zlomok strašidelných príbehov, ktoré nájdete v elektronickej zbierke Z temnôt.


„Tento ebook je mienený ako darček mojim verným čitateľom, preto stojí rovných 0,– eur,“ hovorí Mark a dodáva: „Dôchodcovia, ženy zneužité mimozemšťanmi a neúspešní spisovatelia majú nárok na zľavu 50 %. Aby sa nepovedalo.“

Drabble sú príbehy do sto slov. O obsahu knihy veľa napovedia už ich názvy: Muž bez tváre, V noci v dome na samote, Miloval Lovecrafta, Alickine bábiky, Piateho dňa vstal z mŕtvych…

Dušan D. Fabian, autor románu Živého mě nedostanou, povedal o knihe, že je to „ohňostroj vypointovaných nápadov černejších než tma v hrobe!“ Môžete sa teda triasť pred prívalom podivných nočných môr a desivých, zvrátených ale niekedy aj čudne komických vízií, aké môžu pochádzať len z tých najpodivnejších kútov mysle.

Ste pripravení na pekelný čitateľský zážitok?

Knihu Z temnôt čítajte zadarmo na stránke vydavateľstva Hydra.

Viac info na stránke Marka E. Pochu.


18. decembra 2015
Fandom SK - PR