X-Box 360 Elite Red s hrou Resident Evil 5. DARUJEME TI!

brloh-icon2009-xbox-360-red

Jeden z účastníkov blížiaceho sa festivalu IstroCon 2009 si z Brložiska odnesie červený X-Box 360 s hrou! Príďte na stretnutie do Brlohu – vašej obľúbenej skládky „pa"kultúry a možno to budete práve vy! 11.-13.9. sa chystá v bratislavskom Istropolise najväčšia stretávka ľudí čo nezabudli snívať.

Ľudí čo ulietajú vo svetoch fantastiky, či už vo filmoch, videohrách, komiksoch, knihách. Práve pre nich sa otvorí brána do fantastickej dimenzie nesúcej meno IstroCon. Tu môžete všetko, stať sa kýmkoľvek, urobiť čokoľvek. Čaká tu na vás okrem množstva pútavého programu a nečakaných zážitkov aj naša maličkosť – vaša obľúbená skládka „pa"kultúry Brloh.

Sprostredkujeme vám výlety kam len chcete a to, či už zo stránok kníh, komiksov, alebo prostredníctvom videohier, či kartových hier. Okrem širokej ponuky najnovších knižných aj herných titulov pre vás pripravujeme aj množstvo akcií. Jednou z nich je aj možnosť získať štýlovú konzolu X-Box 360 Elite Red s hrou Resident Evil 5, ktorá vyšla v špeciálnej limitovanej edícií.

Hráčom sa tento rok pokúsime priniesť ešte viac herných titulov a vybrať opäť niekoľko z nich, ktoré si len na tomto mieste ++budete môcť odniesť za špeciálnu 50% zľavu.++

Kartičkári si vyberú z pestrej ponuky kartových hier ako Magic The Gathering, World of Warcraft, Pokémon, Yu-Gi-Oh! Navyše je pre vás pripravených aj niekoľko turnajov, stačí sa zúčastniť a pokúsiť sa zabojovať o vecné ceny. Držíme palce.

Fanúšikovia komiksu a mangy sa môžu tešiť na široké portfólio titulov v češtine aj v angličtine a pre milovníkov kníh máme pripravené komorné mini-kníhkupectvo oddelené od najväčšieho hluku, aby ste si mohli svoje knižky vychutnať v prostredí aké si zaslúžia. Navyše bude zasadené do blízkosti fantastickej zóny pripravovanej v spolupráci s magazínom Fantázia a zažijete tu množstvo autogramiád, besied, čítačiek a krstov kníh.

Aj na tohtoročnom festivale IstroCon si budete môcť opäť z Brlohu odniesť množstvo doplnkov a to od +anime drobností, cez +fan-príslušenstvo k hrám+ až po najväčšiu ponuku +akčných figúrok, sošiek, replík, plagátov a tričiek+ s motívmi hier, anime, komiksov, filmu a +ďalších pokladov+. Brloh je predsa miesto kde sa sústreďujú všetky oblasti žánru fantastiky pod jednou strechou, stačí si len vybrať čo sa komu páči.

Festivalová zľava je samozrejmosťou a pri niektorých tituloch ju čakajte ešte vyššiu – až 50%. Nielen výhodná kúpa je však dôležitá. Predovšetkým si IstroCon nezabudnite užiť. Veď o tom to predsa je. My vám však atmosféru dobrého „conovania" pomôžeme vytvoriť a užiť si ju spoločne s vami.

Tešíme sa na stretnutie,


31. augusta 2009
Brloh Team