Vypusťte do sveta draky: Vychádza kalendár na rok 2020 plný ilustrácií v žánri fantasy

rozpracované 2020
odmeny
Draci 2019
Júl 2019

Premýšľate o tom, aký kalendár si kúpite na budúci rok? Možno je na to teraz, v polovici leta, ešte príliš skoro, ale práve v priebehu júla si môžete predobjednať ilustrovaný kalendár z dielne slovenských a českých autorov a podporiť tak ich projekt na Startovači.


Ak máte radi kvalitné fantasy ilustrácie – alebo jednoducho draky, iste vás poteší správa, že u susedov vychádza práve takýto krásne ilustrovaný kalendár. Ide o zborník fantazijných ilustrácií s drakmi od 13 autorov z Čiech a Slovenska. Prvý ročník tohto projektu sa konal vlani a v tejto chvíli vrcholia prípravy na pokračovanie. Jeho výrobe chcú autori pomôcť kampaňou na Startovači. Vďaka tomu si môžete výtlačok pre seba objednať už teraz, v priebehu júla.

Ako bude kalendár vyzerať? Ide o profesionálne tlačený nástenný kalendár vo formáte A3 na výšku. Bude mať 14 strán. Úvodnú stranu a vnútorné strany jednotlivých mesiacov budú tvoriť veľké plnofarebné ilustrácie s motívmi drakov, ktoré si môžete na konci roka jednoducho vystrihnúť a zarámovať.

Tohoročnou novinkou je rámcová téma celého kalendára Draci v dejinách ľudstva.

V tejto chvíli autori svoje diela dokončujú, takže sa už teraz môžete tešiť na množstvo skvelých nápadov z alternatívnej histórie nášho sveta od praveku až po súčasnosť. Kvalitu ilustrácií a spracovania tohto kalendára môžete posúdiť podľa prvého ročníka Draci 2019.

Ak sa rozhodnete projekt podporiť, okrem samotného kalendára si môžete vybrať aj niektorú z extra odmien. Pre zberateľov budú napríklad kalendáre s venovaním a podpismi autorov ilustrácií, po novom budú aj praktické vreckové diáre (samozrejme s ilustráciou draka), pohľadnice alebo rovno celý dračí poklad.

Kalendár navrhuje a vydáva Lucie „Dragarta“ Kostková. Oficiálne vychádza koncom augusta a extra odmeny z kampane budú postupne doručované do konca októbra.


Súvisiace linky

Stránka projektu na Startovači.

Facebookovská stránka kampane.


Zdroj: Lucie „Dragarta“ Kostková


18. júla 2019
Fandom SK