Vy vážne nechcete printy Miša Ivana?!

absutaz-fantasyobchod
absutaz-misoivan
absutaz-samsung
absutaz-sharuzen

Ani skvelé knihy? LARPovú výbavu?? Figúrky, prehrávač alebo meteorit?!? FAKT?!
No ja sa vám čudujem. Fantáziu som si objednala hneď potom, čo som sa dozvedela o super predplatiteľskej súťaži. Síce mi v nej konkurujú predplatitelia noví i starí… ale napokon, kto nehrá, nevyhrá!

My sme doma nepredplácali nič, lebo sme neverili susedom a malým schránkam. Ale teraz mám spoľahlivú poštárku, lepšiu schránku a nemusím obiehať stánky, aby som zohnala nové číslo. Keďže bývam na dedine, niekedy mi trvalo aj dva týždne, kým som sa dostala k časopisu, ktorý už ostatní fanťáci mali do polovice prečítaný. Už nehrozí. Nová Fantázia mi príde pekne domov, zabalená v igelite.
Aj tak som už dlhšie uvažovala, že si ju predplatím. Takže nebolo o čom.
Teraz som navyše v hre o fasa ceny!

Hmm, a čo by som urobila s ľubovoľnou výhrou?
Lebo človeku je vlastne jedno, čo vyhrá, dôležité je vyhrať niečo za nič a využitie sa už nájde.

Meteorit by som okamžite vyrezala z toho plastikového obalu, aby som si ho mohla na vlastnú kožu ohmatať! (a možno chytiť dáku mimozemskú chorobu, čo by zo mňa urobila superbabu ;-)

Vlastníctvo pozemku na Mesiaci síce odporuje mojim zásadám, ale možno by som si ho nechala len preto, aby pre malicherných šialencov menej zostalo. Ak raz na to príde, ja ho Mesiacu vrátim, lebo jeho zem nikomu inému nepatrí.

Tie prudko sexi fotografie od Sharuzen by som určite nevyužila. Fotku nakysnutej Elfky si na stenu nezavesím a navyše už viem o jednom veľmi romantickom páre, ktorému by to ako Aragornovi a Arwen hrozne seklo ;-)

Hmm, s LARPovou výbavou ešte nie som rozhodnutá… Možno by som si ju predsa len nechala a chodila tak oblečená na cony :-) A s nabrúseným mečom by sa dalo drevo kálať.

Figúrky Gears of War by dostali synovci, kolekciu Stephenie Meyerovej zase prvá upírofilka, ktorá by šla okolo a všetky ostatné knihy by som si samozrejme nechala. Taký podpísaný Markus Heitz nie je na zahodenie. A Stopárovho sprievodcu som po slovensky ešte nečítala.

MP4 prehrávač Samsung? Ten je sladký! Krásny dizajn plus repráčiky… to by sa mi počúvali audioknihy! A stojí to 240 euro??? Chcem!!!

Vlastný komiks nehrozí – sľubujem, že ak ho vyhrám, vyhlásim súťaž a túto cenu prevediem na podľa mňa najlepšieho kresliča, ktorý sa mi ozve! Vopred upozorňujem, že voči mange som zaujatá (no čo, no – každému niečo nereže).

A tá kolekcia vybraných printov Miša Ivana? No to je mäso… To by bola dekorácia do obývačky! Akurát by ma zaujímalo, či ten výber urobím ja alebo Mišo :-)

Ale viete čo?
Máte pravdu!
Nerobte to, nepredplácajte si Fantáziu!!!
Ešte ma náhodou vyhodíte zo sedla.
Ja chcem nejakú krásnu cenu a vy si ďalej behajte po stánkoch.
Čím menej vás bude, tým mám väčšiu šancu!

Potom sa vám prídem pochváliť, čo som vyhrala ;-)

Predplatné SR a ČR (žiadne extra postovné pre ČR): Magnet press – kupón
Predplatné SR: Slovenská pošta – kupón

<a name=„fb_share“ type=„icon_link“ share_url=„www­.fandom.sk/cla­nok/vy-vazne-nechcete-printy-misa-ivana“ href=„http://­www.facebook.com/sha­rer.php“>Zdieľať na Facebooku Fantázia na Facebooku


29. novembra 2009
Aneta 'Riddick' Čižmáriková