Voľba prezidenta hlavy Galaxie 2009

kandidati-kompletka1

Medzigalaktická časopriestorová volebná urna pre sektor Galaxie s označením „Slnečná sústava“, ktorá je od tejto chvíle k dispozícii na realizáciu volieb do najvyššej galaktickej funkcie – Prezidenta hlavy Galaxie, sa uzavrie v sobotu, 4. 4. 2009 o 24.00 h. pozemského času. Časopis Fantázia zastupujúci záujmy hlavy Galaxie v tunajšom regióne dostal za úlohu predstaviť Pozemšťanom kandidátov, dohliadať na ústavnosť volieb, spočítať hlasy a slávnostne vyhlásiť víťaza volieb.

Prezidenta hlavy Galaxie môže voliť každý Pozemšťan v spolupráci s na Zemi infiltrovanými najinteligentnej­šími bytosťami. Nie, Pozemšťania, nemusíte ísť do slanej vody plávať s delfínmi, hovoríme o počítačových myšiach. Na stránke www.fandom.sk bude v priebehu nasledujúcich dní predstavených všetkých osem kandidátov, ktorí sa uchádzajú o najvyšší post hlavy Galaxie. Z nich aj vašou voľbou vzíde nový Prezident hlavy Galaxie.

Ako odmenu za pomoc pri voľbe svojho prezidenta dala hlava Galaxie časopisu Fantázia k dispozícii aj niekoľko historických dokumentov vydaných knižne. Tie budú poslané hyperpriestorom niektorým vybraným voličom, ktorí sa zároveň zapoja do diskusie o kandidátoch a uvedú aj svoj virtuálny kontakt zvaný e-mail.

Svoj hlas môžete odovzdať jednému (jednej) z nasledujúcich kandidátov/-ok (radených abecedne), vyjadrovať svoje sympatie, či naopak antipatie môžete ku ktorémukoľvek kandidátovi (ak sa cítite na prípadnú osobnú návštevu a konzultáciu). V nasledujúcich dňoch budú postupne uverejnené profily každého kandidáta.

kandidati-kompletka2

Stručné predstavenie kandidátov na funkciu Prezidenta hlavy Galaxie:

kandidat-adama
William Adama (Battlestar Gallactica)

Zamestnanie: admirál Koloniálnej flotily
Seriál: Battlestar Galactica

Veterán cylonských vojen, ktorý bojoval v prvej línii a vždy bránil záujmy ľudstva i Dvanástich kolónií. Voľba Billa Adamu prináša česť, dôveryhodnosť a statočnosť!

motto: Bill Adama – zodpovednosť, stabilita, rozvaha!

kandidat-barbarella
Barbarella

Zamestnanie: agentka prezidenta Zeme
Film a komiks: Barbarella

Má za sebou množstvo ciest po galaxii, kde zväčša horizontálne komunikuje s potenciálnymi voličmi o závažných otázkach. V regiónoch totiž tkvie jej sila. Ona vie, čo muži/mimozemšťa­nia/ženy potrebujú.

motto: Sexom za krajší vesmír.

kandidat-zafod
Zafod Bíblbrox (Stopárov sprievodca galaxiou)

Predošlé zamestnanie: samotný prezident Galaxie!
Film: Stopárov sprievodca galaxiou

Zafod Bíblbrox má s odpútavaním pozornosti od skutočných problémov skúsenosti ako nikto iný. Je štýlový chlapík, ktorý vie, čo ľudia chcú, a vie, čo im treba ponúknuť.

motto: V mene ľudu a slobody a demokracie a takých tých vecí…

kandidat-lister
Dave Lister (Červený trpaslík)

Zamestnanie: tretí technik v pomocnom personále
Seriál: Červený trpaslík

Kto iný by mal reprezentovať galaxiu, ak nie posledný zástupca ľudskej rasy?

motto: Posledný človek prvým mužom galaxie!

kandidat-matezar
Matezar z rodu Termiánov

Zamestnanie: záchranca a vodca národa Termiánov
Film/seriál: Galaxy Quest

Matezar dokázal už raz zachrániť svoj národ, keď Termiania skopírovali technológie Pozemšťanov podľa televíznych historických dokumentov, niektoré z technológií museli dokonca úplne vymyslieť. Ani v čase najťažších skúšok nedokáže zradiť a jeho viera v dobro človeka je silnejšia, než čokoľvek iné.

motto: Nikdy sa nevzdať, nikdy neustúpiť!

kandidat-ripley
Ellen Ripley (Votrelcovská séria)

Zamestnanie: dôstojníčka, zabíjačka Votrelcov
Film: Votrelec, jeho potomkovia, predkovia a mutanti

Nekompromisná a odvážna žena – bojovníčka, záchrankyňa mačiek, ochrankyňa slabých, partnerka silných. Obstojí tam, kde chlapi zlyhávajú.

motto: Votrelcom vyprášim kožuch!

kandidat-darth-vader
Darth Vader

Zamestnanie: temný lord, pravá ruka cisára Impéria
Film/seriál: Star Wars

Je technicky zručný, v mladosti konštruoval pretekárske lietače a droidy, bezkonkurenčne ovláda akékoľvek lietajúce stroje, popritom dokáže aj „strhnúť“ ľudí za svoje myšlienky a ciele. Šmahom ruky presvedčí odporcov.

motto: Som váš otec, pridajte sa ku mne!

kandidat-whitemore
Thomas J. Whitmore (Independence Day)

Zamestnanie: americký prezident
Film: Deň nezávislosti

Keď príde na najhoršie, Thomas J. Whitmore bude stáť pri vás so slovami: „Neodídeme ticho do noci! Nezmizneme bez boja! Budeme žiť ďalej a prežijeme!“

motto: Zbombardujme tých bastardov!


24. marca 2009
Fandom SK - PR