Víťaz jarného kola súťaže Haiku na stredu

haiku.png

Štrnásť týždňov a s nimi aj 14. kolo poeticko-hádankárskej súťaže je za nami. Nastal čas vyhlásiť absolútneho víťaza, ktorý získava od našej redakcie knižnú odmenu.


Po jednom nesúťažnom a trinástich súťažných týždňoch sa ukázalo, kto z našic čitateľov je najsčítanejší, najrozhľadenejší a zároveň najrýchlejší a najpresnejší. O víťazoch jednotlivých čiastkových kôl totiž nerozhodovala len správna odpoveď, ale aj čas, kedy čitatelia svoje odpovede vpísali do komentárov.

Výsledné umiestnenie súťažiacich je takéto:

  • 1. miesto vyhráva Ash čiže Zdeno Mikláš, ktorý prvý napísal správnu odpoveď celkovo 4-krát (Haiku na stredu 2, 3, 4 a 10)
  • na 2. a 3. mieste sa stretli dvaja súťažiaci, ktorí zhodne napísali ako prví správne odpovede 3-krát: ceos (Haiku na stredu 5, 6, 14) a sharo (7, 8, 13).

Po jednom malom víťazstve získali Jano Žižka, Lamahe a Lívia.

Redakcia nášho webu zároveň vybrala najlepšieho autora Haiku na stredu spomedzi čitateľov. Po ťažkom rozhodovaní sa nakoniec rozhodla oceniť Jana Žižku, autora Haiku na stredu 7 a 12. Jana Žižku tiež čaká knižná odmena od redakcie FOL.

Víťazom blahoželáme a ostatným ďakujeme za priazeň a za snahu zapojiť sa do boja. Na čitateľov nášho portálu číha posledná otázka jarného kola: Chcete, aby súťaž Haiku na stredu pokračovala ďalej?


27. mája 2010
Alexandra Pavelková