Twilight mánia v Brlohu

Už o pár dní vtrhne do kín druhá časť Twilight ságy – Nov. Ste pripravení? My sa už tiež chystáme. Nielenže k nám môžete opäť ++priniesť vstupenku z tohto filmu a odniesť si od nás čokoľvek s 10% zľavou++ (okrem hardware), ale jedine v Brlohu nájdete aj najširšiu ponuku všetkého možného, čo k poriadnej Twilight mánií patrí!

V Brlohu na Heydukovej alebo prostredníctvom Brloh E-Shop (prípadne si môžete nechať presunúť objednávku do ktoréhokoľvek Brlohu) si ++už teraz môžete vybrať niekoľko noviniek++, ktoré nedávno rozšírili našu ponuku Twilight.

No koniec budúceho týždňa (prípadne začiatok toho nasledujúceho – záleží od prepravných spoločností) bude skutočne hustý.

Do Brlohu sa totiž rúti množstvo maličkostí, ktoré iste potešia každé romantické srdiečko. Ale pozor! Upozorňujeme však, že už teraz evidujeme viac rezervácií na niektoré produkty ako množstvo, ktoré sa nám podarilo pre vás pozháňať! Preto ak vám príde notifikácia do mailu – neváhajte. Platí staré známe – kto skôr príde,… ale veď to poznáte.

Ak ste teda fanúšik Twilight ságy a túžite po niečom výnimočnom, alebo zháňate darček pod stromček, pripravte sa. ++Čoskoro totiž naskladníme aj toto:++

A nezabudnite! Vstupenku z filmu nevyhadzujte. Príďte si do ktoréhokoľvek Brlohu uplatniť svoju 10% zľavu. Môžete tak urobiť až do konca roka!


23. novembra 2009
Brloh Team