Tipy na víkend 18. - 20. 8. 2017

Noc hradov a zrucanin 2017
Noc na Trencianskom hrade 2017

August sa prehupol do druhej polovice, ale stále nás čaká dostatok prázdninových a víkendových podujatí, ktoré ocenia milovníci živej histórie, mytológie či dobovej hudby – a najmä deti. Z nich vyberáme:


Noc na Trenčianskom hrade 2017

Anotácia
Prázdniny sú tým správnym priestorom určeným na dobrodružstvá. Pozývame vás na premiéru netradičného letného podujatia. Je určené pre všetky nebojácne deti vo veku od (8 do 12 rokov). Stačí si vziať so sebou *karimatku a spacák“ a poďte s nami na cestu za poznaním, zážitkami a dobrodružstvom. Chýbať nebude tvorivá dielnička, pátracia hra, dobová večera, prehliadka hradu s baterkami, výhľad z Matúšovej veže na nočné mesto a nevynecháme ani rozprávku na dobrú noc… a to všetko bez rodičov… Deti prespia ako kedysi vojenské posádky v kasárni a tí nebojácnejší strávia noc v Matúšovej veži. Kapacita podujatia je približne 60 detí, ktoré budú rozdelené do troch skupín, o každú skupinu sa budú starať minimálne dvaja dospelí zamestnanci múzea alebo hradu.

Prihlášky, prípadne otázky adresujte na: marketing@muzeumtn.sk alebo správou na FB Trenčiansky hrad.

Miesto konania podujatia: Trenčiansky hrad, Matúšova ulica 19, Trenčín
Termín podujatia: 18. augusta 2017 18:00 – 19. augusta 2017 09:00

Viac podrobností sa dozviete na facebookovskej stránke Trenčianskeho hradu.


Noc hradov a zrúcanín 2017

Združenie hradu Bystrica si Vás dovoľuje pozvať na akciu: Noc hradov a zrúcanín 2017 na Považskom hrade, Považská Bystrica.

Program:
16:00 Prehliadka hradu
17:00 Baroková hudba Perlatus Musicus
18:00 Sokoliari FALCONARII
19:00 Divadelné predstavenie Ženský zákon v prevedení Mestské Divadlo Trenčín
20:30 Premietanie

a sprievodný program: Tvorivé dielne pre deti z Vlastivedného múzea v Považskej Bystrici.

VSTUP NA VLASTNÉ RIZIKO – ZRÚCANINA HRADU. V prípade nepriaznivého počasia sa akcia ruší. Povinná výbava: pevná obuv, baterka, dobrá nálada. Viac na facebookovej stránke podujatia.



Zdroj: PodmeVon.


15. augusta 2017
Fandom SK