Svetlo sveta uzrelo nové OPPO scifiens!

Jeho poradové číslo je 7.

OPPO c.7

Blíži sa Istrocon, každú chvíľu vyjde Fantázia č.23, ale fanzin SF klubu Planéta opíc (www.planéta-opic.host.sk) \„OPPO scifiens\“ všetkých predbehol a už veselo putuje svetom a potešuje nejedno čitateľské oko. A aká nádielka vás v ňom na tých 40-tich stranách očakáva?

Poriadna! 15 poviedok od známych aj menej známych autorov (Jedinák, Minichová, Ferko, Šarišský, Ego…). Snažil som sa vybrať celkom kvalitné texty, takže sa máte na čo tešiť. Ako bonus sú pre vás prichystané dva úryvky z pripravovanej tretej časti trilógie Miešanci od Alexandry Pavelkovej pod názvom Bremeno.

Dosť veľký priestor je aj tentoraz venovaný poézii. Veselými ale aj vážnymi dielkami prispeli mnohí (Sedlár, Ego, Zuzana X, Jedinák, Laslopová…). Inteligentné rastliny pokračujú časťou o kolektívných inteligenciách a vaša bránica neostane určite v kľude pri humornej časti (Zelený mimozemšťan, kreslený humor á la Mischo…)

To všetko, plus veľa pekných ilustrácii a mnoho ďalšieho si môžete teda prečítať v OPPO Scifiens č.7.

No a kto bude mať záujem o staršie čísla, prípadne záujem bližšie sa zoznámiť s tvorcami fanzinu a dozvedieť sa o fanzine a klube niečo viac (či rovno doňho vstúpiť :-), môže prísť na besedu, ktorá sa uskutoční na Istrocone 2002 (predbežne v sobotu o 9.00). Tešíme sa na vás…


25. augusta 2002
Anton Stiffel