Súťaž o knihu Milica a knieža

MIlica a knieza_obalka

Redakcia denníka Fandom SK a Vydavateľstvo Artis Omnis pripravili pre fanúšikov našej histórie s s príchuťou mytológie súťaž o knihu Milica a knieža spisovateľky Tatiany Mackovej (ukážka z knihy) Román o franskom kupcovi Samovi, ktorý sa stal prvým slovanským kráľom, a jeho láske, môže byť váš, ak správne odpoviete na jedinú otázku.

Dejiny rodu Merovejovcov sú plné intríg, nenávisti a krviprelievania. Osirelý potomok mocných panovníkov, vychovávaný slovanskou pestúnkou, vyrastá v horách divokej Gálie, kde počúva príbehy o barbarských hrdinoch a sníva o dobrodružstvách. Postupom času sa z odvrhnutého princa stáva odvážny bojovník, ktorý prijme návrh franského kráľa odísť s karavánou zbraní do nebezpečného kraja za Dunaj. Tak sa v časoch boja proti avarskému útlaku zrodí medzi Slovanmi legenda o tajomnom franskom kupcovi Samovi, ktorý až tu, ďaleko od domoviny, naplní svoj osud.

Upozornenie: Tí súťažiaci, ktorí pošlú viac ako jednu odpoveď, budú zo súťaže vyradení bez nároku na záverečné žrebovanie o výhercovi.

Súťažná otázka:

Uzávierka súťaže je 29. 4. 2015 o 12:00 hod. Po uzávierke sa už súťažná otázka nezobrazí.

Výhercu oznámime 30. 4. 2015.


24. apríla 2015
Fandom SK