Seriál Fear the Walking Dead pokračuje

Fear of the Walking Dead

Pôvodný seriál AMC Fear the Walking Dead sa 12. augusta o 22:00 hod. vráti na televízne obrazovky s druhou polovicou 5. série, pozostávajúcej z ôsmich epizód.

Scott M. Gimple, výkonný producent seriálu, ktorý zodpovedá za obsah, zároveň oznámil, že Fear The Walking Dead bude na budúci rok pokračovať šiestou sériou.

V piatej sérii je misia skupiny jasná: nájsť tých, ktorí prežili, a pomôcť premeniť to, čo zo sveta zostalo, na trochu lepšie miesto. Odhodlaný a neústupný Morgan Jones (Lennie James) vedie skupinu na základe filozofie prameniacej z pojmov benevolencia, komunita a nádej. Každá postava verí, že pomoc druhým jej umožní prekonať zlo zaťažujúce minulosť. Zaslúžiť si dôveru však nie je jednoduché. Misia zameraná na pomoc druhým prekonáva poslednú skúšku, keď sa naša skupina ocitne na zakázanom území. To jej členov prinúti postaviť sa čelom nielen k vlastnej minulosti, ale aj k svojmu strachu. Jedine ak dokážu čeliť týmto obavám, môžu členovia skupiny nájsť úplne nový spôsob života, ktorý ich navždy zmení.

Výkonnými producentmi sériálu Fear the Walking Dead z dielne AMC Studios sú Scott M. Gimple, Andrew Chambliss a Ian Goldberg, produkčne sa na ňom podieľali aj Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd a Greg Nicotero.

Hrajú: Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson, Austin Amelio, Ruben Blades a Karen David.

Viac informácii o seriáli nájdete na facebookovom profile stanice AMC.



O spoločnosti AMC Networks:

Spoločnosť AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) sa už viac ako 30 rokov venuje produkcii kvalitných filmov a relácií, vlastní a prevádzkuje niekoľko populárnych a oceňovaných značiek v oblasti platenej káblovej televízie. AMC, IFC, SundanceTV, WE TV, a IFC Films produkujú relácie, ktoré sú výrazné, zaujímavé, kultúrno relevantné a oslovujúce divákov naprieč rôznymi spoločenskými skupinami. Spoločnosť tiež prevádzkuje globálnu divíziu, AMC Networks International. Viac informácií nájdete na www.amcnetworks.com.


Zdroj: PR.konektor


Súvisiaci link

Čo ste možno nevedeli o seriáli Fear the Walking Dead


1. augusta 2019
Fandom SK - PR