Se7dm - pastva pre oči!

Už budúci týždeň sa v Brlohu objaví lahôdka pre pravých komiksových fanúšikov. Prichádza totiž titul SE7DM a to hneď so siedmimi rôznymi obálkami v pevnej väzbe a jednou (celkom odlišnou) vo väzbe brožovanej. Stačí si vybrať. No áno, ale ktorú – že?

Obžerstvo, lakomosť, lenivosť, smilstvo, pýcha, závisť a hnev. Sedem smrteľných hriechov, ktoré sa v roku 1995 rozhodol vo filme Sedem potrestať človek známy ako John Doe. (Meno John Doe sa v anglicky hovoriacich krajinách používa ako označenie pre neznámeho). Film bol prvým veľkým úspechom režiséra Davida Finchera a dodnes je citovaný a podnetný pre mnohých ďalších.

Jedenásť rokov po jeho premiére vznikol neobvyklý projekt inšpirovaný práve týmto filmom – Sedem. Sedem tímov vytvorilo sedem príbehov na motívy jednotlivých hriechov. Projekt SE7DM koordinovali výtvarník David Seidman a scenárista Mike Kalvoda, ktorí do každého z nich vložili niekoľko stránok z denníka Johna Doea. Takto vznikla mozaika príbehov dokresľujúcich svet filmu Sedem, ktorá dokáže čitateľa skutočne dostať do hlavy sériového vraha Johna Doea. Môže tak sledovať jeho život, spomienky a činy.

Tento jedinečný komiks vychádza opäť v dvoch vyhotoveniach – v brožovanej väzbe aj v pevnej väzbe s prebalom.

 

Na rozdiel od brožovanej verzie sa však tentokrát pevná väzba líši. Má sedem rôznych prebalov s motívmi jednotlivých hriechov a je kusovo limitovaná. Bolo vydaných len 77 kusov z každého variantu prebalu. Preto ak máte záujem o komiks Se7dm, vyberte si jednu z obálok čím skôr.

Pevná väzba bude vzhľadom na množstvo kusov dostupná len v Brlohu na Heydukovej 4 a v Brlohu E-Shop. ++Ak však máte záujem prevziať si tento skvost osobne v ktoromkoľvek inom Brlohu, stačí dať vedieť personálu.++

Predslov ku knihe napísal Ahmet Zappa, syn Franka Zappu.

Ak vám je to málo, Brloh vám začiatkom roka 2010 ponúkne ++zhmotnenie siedmich nerestí vo figúrkovej podobe++. V prvej sérii Seven Deadly Sins sa objavia Závisť, Pýcha a Hnev. Predstaví vám ich firma Geek Toys Collectibles vo veľkosti približne 18 cm a ich detailné spracovanie vrátane doplnkov a podstavca s prostredím dokonale vystihuje atmosféru daného hriechu. Cena každej z nich bude cca 22 € a v Brlohu ich môžete očakávať na prelome januára a februára 2010.

brloh-se7dm-zavist1brloh-se7dm-zavist2brloh-se7dm-pycha1brloh-se7dm-pycha2brloh-se7dm-hnev1brloh-se7dm-hnev2

<a name=„fb_share“ type=„icon_link“ share_url=„www­.fandom.sk/cla­nok/se7dm-pastva-pre-oci“ href=„http://­www.facebook.com/sha­rer.php“>Zdieľať na Facebooku Fantázia na Facebooku


26. novembra 2009
Brloh Team