Predstavujeme - Veronika Kolejáková a Jozef Koleják: Slovania

Slovania

Vo vydavateľstve Ikar vychádza na budúci týždeň román Slovania od autorskej dvojice Veronika Kolejáková a Jozef Koleják. Príbeh, v ktorom sa spája história so žánrom fantasy, uviedla ako rovnomenný seriál televízia JOJ a od polovice mája si ho budú môcť čitatelia vychutnať aj v knižnej podobe.


Anotácia

Sirota Draha je krehké dievča, ktoré napriek nepriazni novej rodiny drží pri živote odvaha a doposiaľ nepreskúmané liečiteľské schopnosti. Pri hľadaní seba samej ju okrem múdreho učiteľa sprevádza aj záhadný cudzinec, ktorého zúboženého a vysileného náhodou objaví v lesoch. Príbeh Slovanov je zasadený do obdobia dejín, v ktorom ešte neexistovali hranice súčasných štátov. Každodenný život bol sprevádzaný zabudnutými rituálmi a fascinujúcou mystikou náboženstva spätého s divokou prírodou, temnými lesmi, nedostupnými priesmykmi a jaskyňami. Ľudia na našom území sa podobne ako hrdinovia románu museli naučiť sami rozhodovať o svojom osude. Nepriateľmi im mohli byť nielen barbarskí Avari, no aj tyrani zo susedného hradiska. Kmene však silné vedenie potrebovali a kto by nesiahol po moci, keď mu leží pri nohách?

Knihu Slovania si môžete už predobjednať v Martinuse momentálne so zľavou až 18 %, pre podrobnosti kliknite na tento link


Podrobnosti o knihe

Slovania
Žáner: historický, fantasy
Autori: Veronika Kolejáková a Jozef Koleják
Vydavateľstvo: Ikar
Rok vydania: 2021
Počet strán: 352
Väzba: pevná
ISBN: 9788055176772


6. mája 2021
Fandom SK - PR
Zdroj informácií