Predstavujeme – V. E. Schwab: Tmavší odtieň mágie

Tmavší odtieň mágie

O pár dní vo vydavateľstve SLOVART vychádza prvá časť fantasy série Odtiene mágie od známej americkej autorky. V. E. Schwab.


Anotácia

Kell patrí k posledným Antariom – mágom so vzácnou a vyhľadávanou schopnosťou cestovať medzi paralelnými Londýnmi: Červeným, Sivým, Bielym a kedysi dávno aj Čiernym. Oficiálne je Kell veľvyslancom ríše Arnes – Červeného Londýna -, kde vyrastal ako člen kráľovskej rodiny Mareshovcov, cestujúcim medzi Bielym Londýnom, v ktorom si panovníci vždy uzurpujú trón krvavou cestou, a dvorom kráľa Juraja III. v najnudnejšom, Sivom Londýne, kde už mágia neexistuje. Neoficiálne je pašerákom, keďže ľudia sú ochotní zaplatiť aj za kradmý pohľad na svet, kam sa nikdy nedostanú. Nebezpečný koníček má však ďalekosiahle následky a Kell ich pocíti na vlastnej koži. Po nevydarenej akcii unikne do Sivého Londýna, kde sa zoznámi s Delilah Bardovou, vreckárkou s vysokými ambíciami. Lila ho najprv okradne, potom zachráni pred úhlavným nepriateľom a napokon ho prinúti prepašovať ju do iného sveta, aby zažila skutočné dobrodružstvo. Nebezpečná mágia im je však v pätách a na každom kroku číha zrada. Ak chcú zachrániť všetky svety, budú musieť najprv ostať nažive.


Prečítajte si ukážku z knihy Tmavší odtieň mágie


Podrobnosti o knihe

Tmavší odtieň mágie (orig.: A Darker Shade of Magic)
Séria Odtiene mágie, 1. kniha
Žáner: fantasy, young adult
Autorka: V. E. Schwab
Vydavateľstvo: SLOVART
Rok vydania: 2023
Jazyk: slovenský
Prekladateľka: Dominika Weinstock
Väzba: pevná s prebalom
Počet strán: 392
ISBN: 9788056660478

Knihu Tmavší odtieň mágie si môžete predobjednať napríklad v Martinuse momentálne so zľavou až 16 % (zľava platí do 6. 9. 2023), pre podrobnosti kliknite na tento link


24. augusta 2023
Fandom SK - PR
Zdroj informácií