Predstavujeme - V. E. Schwab: Neviditeľný život Addie LaRueovej

Neviditeľný život Addie LaRueovej

Addie LaRueová tri storočia čaká, kým jej niekto povie: Pamätám si ťa.

Nová kniha Victorie E. Schwab z vydavateľstva SLOVART sa v slovenskom preklade sa v týchto dňoch dostáva na pulty knihkupectiev.


Anotácia

Francúzsko, rok 1714. Zúfalá mladá žena uzavrie dohodu s temným božstvom, aby mohla žiť večne, nespútane, presne tak, ako vždy túžila, keď snívala o slobode. Zmluva má však háčik – Addie si nik nezapamätá, v tej chvíli, ako ju ľudia stratia z dohľadu, zabudnú na ňu. Svet so svojimi nekonečnými možnosťami sa síce Addie otvoril, no prekliatie ju uväznilo v samote.

Tak sa začína nezvyčajný príbeh Addie LaRueovej, múzy mnohých umelcov, zabudnutej milenky, ktorá sa vytráca s prvými rannými lúčmi. Až pokým jedného dňa nevstúpi po druhý raz do malého antikvariátu na Manhattane, kde pracuje Henry – a ten si ju pamätá. Po troch storočiach začína Addie znovu žiť, lenže diabol nikdy nehrá fér, a tak sa bude musieť postaviť následkom svojich minulých rozhodnutí a splatiť staré dlhy.


Ukážka z knihy

Pre ukážku z knihy si kliknite na tento link



Knihu Neviditeľný život Addie LaRueove, si môžete kúpiť napríklad v Martinuse momentálne so zľavou až 15 %, pre podrobnosti kliknite na tento link

E-knihu Neviditeľný život Addie LaRueovej si môžete okamžite stiahnuť v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


Podrobnosti o knihe

Neviditeľný život Addie LaRueovej (orig.: The Invisible Life of Addie LaRue)
Žáner: fantasy
Autorka: Natalie C. Parker
Vydavateľstvo: SLOVART
Rok vydania: 2021
Jazyk: slovenský
Preklad: Milica Nováková
Počet strán: 456
Väzba: tvrdá s prebalom
EAN: 9788055649474


O autorke

Victoria „V. E.“ Schwab je úspešnou autorkou mnohých bestsellerov vrátane okúzľujúcej duchárskej série Cassidy Blake (vo Vydavateľstvo SLOVART vyšli zatiaľ prvé dve knihy Mesto duchov a Tunel z kostí) či urban fantasy série Shades of Magic. Svojimi príbehmi sa jej podarilo osloviť čitateľov všetkých vekových kategórií ako aj kritikov a jej knižky boli preložené do viac ako dvanástich jazykov.


10. októbra 2021
Fandom SK - PR
Zdroj informácií