Predstavujeme – Samo Tokeš: Dobyvatelia Mesiaca

Dobyvatelia Mesiaca

Ďalším titulom, ktorý sa občianskemu združeniu Zabudnuté knihy podarilo previesť do digitálnej podoby, je fantastický román Dobyvatelia Mesiaca od slovenského autora píšuceho pod psedonymom Samo Tokeš. Kniha vyšla pôvodne v roku 1948 a dnes je čitateľom k dispozícii ako e-book.


Anotácia

V roku 2048 sa James Preston dostáva do skupiny, ktorá má uskutočniť let na Mesiac. Okrem bádania je ich cieľom získať novoobjavené rádioaktívne materiály, ktoré sa vyskytujú iba na obežnici Zeme. Celý náklad však chce ukoristiť jeden z členov výpravy. Sci-fi Dobyvatelia Mesiaca je jednou z posledných publikácií s touto tematikou, ktorá vyšla pred rokom 1950. Text bol digitalizovaný z pôvodného vydania a digitalizátori v ňom vykonali minimálne úpravy.


Ukážka na stiahnutie

Ukážku E-knihy Dobyvatelia Mesiaca si môžete okamžite stiahnuť z Martinusu vo forme mobi alebo epub, pre podrobnosti kliknite na tento link


Podrobnosti o knihe

Dobyvatelia Mesiaca
Žáner: science fiction
Autor: Samo Tokeš
Vydavateľstvo: Zabudnuté knihy
Rok vydania: 2022
Formát: e-book – epub, mobi, pdf.
Počet strán: 46

E-knihu Dobyvatelia Mesiaca si môžete okamžite stiahnuť v Martinuse za 1 €, pre podrobnosti kliknite na tento link


O autorovi

O autorovi píšucom pod menom Samo Tokeš dnes veľa nevieme. V roku 1946 mu vyšiel dobrodružný román Oči pralesa a román Základňa v oblakoch v zošitovej rade Naše romány.


26. mája 2022
Fandom SK - PR
Zdroj informácií