Predstavujeme – Robert Harris: Druhý spánok

Druhý spánok - obálka

Autor bestsellerov Vaterland a Mníchov prichádza s novým románom Druhý spánok. Robert Harris má dar, vďaka ktorému dokáže svojich čitateľov vtiahnuť do neznámeho prostredia a predstaviť im napínavý príbeh hrdinu, ktorého vedie cez prekážky k zdanlivo rutinnej úlohe – a pritom nám odhalí neočakávanú pravdu. Román vychádza vo Vydavateľstve Slovart v preklade Otta Havrilu a je neobyčajným príbehom, ktorý spája triler a apokalyptickú fikciu.


Anotácia

Píše sa rok 1468. Mladý kňaz Christopher Fairfax prichádza na koni do odľahlej dediny v juhozápadnom Anglicku, aby pochoval tamojšieho farára. Okolitá krajina je posiata predmetmi z dávnych čias – mincami, črepinami, ľudskými kosťami, ktoré starý farár vyhľadával a zbieral. Doplatil na svoju posadnutosť minulosťou vlastným životom? Fairfax je odhodlaný odhaliť pravdu. Nasledujúcich šesť dní otrasie všetkým, čo si doposiaľ myslel o sebe, cirkvi aj o svete.

Píše sa rok 1468 – prečo má dedinský kňaz iPhone?

Knihu Druhý spánok si môžete objednať v Martinuse momentálne so zľavou až 18 %, pre podrobnosti kliknite na tento link

E-knihu Druhý spánok si môžete okamžite stiahnuť v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


Podrobnosti o knihe

Názov: Druhý spánok (orig.: The Second Sleep)
Žáner: triler, sci-fi
Autor: Robert Harris
Vydavateľstvo: Slovart
Rok vydania: 2020
Jazyk: slovenský
Prekladateľ: Otto Havrila
Počet strán: 232
Väzba: brožovaná
ISBN: 9788055643595


O autorovi
Robert Harris (1957) sa narodil v anglickom meste Nottingham. Na univerzite v Cambridgei vyštudoval anglický jazyk a literatúru a v tom istom čase bol redaktorom študentského časopisu Varsity. Po skončení štúdia pôsobil v BBC, neskôr začal pracovať ako redaktor v novinách The Observer, prispieval do The Sunday Times a The Daily Telegraph. Vo Vydavateľstve Slovart vyšli jeho romány Vaterland (2002), Enigma (2002), Archangeľsk (2000), Duch (2009), podľa ktorého bol nakrútený film Muž v tieni, a historické romány Pompeje (2004), Impérium (2008), Impérium – Boj o Rím (2010), Impérium – Diktátor (2017) ako aj Index strachu (2012), Dôstojník a špión (2014), Konkláve (2017) a Mníchov (2018).


26. júna 2020
Fandom SK - PR