Predstavujeme: Nový hororový časopis CHARON

Charon_1

Fanúšikovia strašidelných príbehov, zbystrite pozornosť! Hororoví autori uvarili nové žrádlo. Krvavé, šialené a desivé, tak, ako to máte najradšej. Na svet vstúpilo historicky prvé číslo časopisu CHARON, v ktorom nájdete šesť hororových poviedok a rozhovor s autormi. Časopis je dostupný v digitálnom formáte a je úplne zadarmo.


„Náš prievozník vám počas plavby rozpovie šesť desivých príbehov. Pripravte sa na neľútostný boj s nepriateľom, tajomné stareny, prízraky vlastnej minulosti, mŕtvoly, bizarné kreatúry a odpudivé nákazy. Svet očami prievozníka je chmúrny, ponurý, bezútešný, plný nástrah a nič v ňom nie je tabu. Chcete doň vstúpiť? Prijmete jeho ponuku?“ hovorí o prvom čísle časopisu jeho šéfredaktor Radoslav Kozák.

Aké hororové zážitky vás čakajú?

Číslo otvára príbeh s názvom Bitevní pole od Honzu Vojtíška, šéfredaktora časopisu Howard. Následne sa kormidla chytí dvojica dievčat – Zuzana Droppová s poviedkou Ďakujem, tetuška a Ingrid Rudavská s príbehom Nemá odpoveď, ktorý nájdete aj v jej zbierke poviedok s názvom Afterparty (naša recenzia). Nasleduje temnota z Českej republiky od autora knihy Zlověsti a básnika Pavla Skořepu – První noční je jako dotek samotné Smrti, potom príde na rad opäť ženské pohlavie s bizarnosťou Cvikla od Andrey Farkašovej a celé číslo uzatvorí bodyhororová poviedka Ľud lesa od Lukáša Poláka, autora hororovej knihy Kriaky.

Po šiestich rozmanitých a desivých poviedkach je priestor na pár otázok, ktoré položil každému autorovi sám šéfredaktor časopisu Radoslav Kozák.


Obsah 1. čísla časopisu CHARON:

Honza Vojtíšek – BITEVNÍ POLE
Zuzana Droppová – ĎAKUJEM, TETUŠKA
Ingrid Rudavská – NEMÁ ODPOVEĎ
Pavel Skořepa – PRVNÍ NOČNÍ JE JAKO DOTEK SAMOTNÉ SMRTI
Andrea Farkašová – CVIKLA
Lukáš Polák – ĽUD LESA
VLASTNOU KRVOU – Rozhovor s autormi, pýta sa: Radoslav Kozák


Súvisiace linky

Link na časopis CHARON

CHARON na Facebooku

CHARON na Instagrame

CHARON na YouTube


20. marca 2022
Fandom SK - PR
Zdroj informácií