Predstavujeme - Miloš Jesenský a Petr Koutský: Najväčšie záhady a mystériá Slovenska 3

Najväčšie záhady a mystériá Slovenska 3

Na pultoch kníhkupectiev už môžete nájsť tretí diel diel pozoruhodnej série Najväčšie tajomstvá a mystériá Slovenska z vydavateľstva Ikar. Tentokrát sa na knihe podieľalo autorské duo Miloš Jesenský a Petr Koutský. Zavítajte spolu s nimi na tajomné miesta, skúmajte záhadné javy a nechajte sa inšpirovať.


Anotácia

Slovensko je plné záhad. Tajomné miesta s nevysvetliteľnými úkazmi, fragmenty krvavej histórie či zvesti o bájnych bytostiach a magických predmetoch predstavujú takmer nevyčerpateľný zdroj tajomstiev. Tušili ste, že na našom území sa kedysi mohli pohybovať vlkolaci? Alebo že v Urbanovej veži v Košiciach dodnes máme ducha? Prečítajte si o ďalších fascinujúcich a neobjasnených záhadách, ktoré mnohým nedávajú spávať a nútia ich vracať sa na miesta, na ktorých zažili čosi nepochopiteľné. Autori Miloš Jesenský a Petr Koutský vás presvedčia o tom, že aj v naoko prebádanom svete je stále čo objavovať.


Knihu Najväčšie záhady a mystériá Slovenska 3 si môžete kúpiť napríklad v Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


Autor Miloš Jesenský

Miloš Jesenský (nar. 1971, Čadca) je publicista a spisovateľ, ktorý sa dlhoročne venuje výskumu a popularizácii paranormálnych javov a hraničných oblastí vedy. Knižne debutoval v roku 1997 a odvtedy vydal viac ako štyridsať kníh v slovenskom, poľskom a českom jazyku.


Podrobnosti o knihe

Názov: Najväčšie záhady a mystériá Slovenska 3
Žáner: populárno-náučná
Autori: Miloš Jesenský, Petr Koutský
Vydavateľstvo: Ikar, edícia Príroda
Rok vydania: 2023
Rozmer: 165×240 mm
Väzba: pevná, bez obalu
Počet strán: 336
ISBN 9788055185200


Súvisiace linky

Predstavujeme – Najväčšie záhady a mystériá Slovenska 2

Rozhovor: Spisovateľ Miloš Jesenský hovorí o knihe Najväčšie záhady a mystériá Slovenska 2


19. mája 2023
Fandom SK - PR
Zdroj informácií