Predstavujeme – Martin Benkovič: Lovec

Lovec
Ajriš séria

Tri roky, tri knihy. Posledná časť úspešnej urban fantasy série Ajriš od Martina Benkoviča je už v kníhkupectvách. Divoká jazda končí, príbeh sa uzatvára.


Anotácia

Lov sa začína. Korisť nie je len jedna a nie len tak niekto. Z tieňa vystupuje Organizácia, ktorá už dlho zasahuje do Ajrišovho života. Objavuje sa nový nepriateľ. Spojenectvá sa premiešajú a vlastné záujmy musia ísť opäť bokom. Ajriš sa nechá naverbovať na záchrannú misiu na neznáme miesto a aj tentoraz sa k nemu pridá Ezechiáš s Jegorom. Zia s Luciou takisto nezostanú bokom. Čo všetko bude musieť Ajriš pretrpieť a čoho všetkého sa bude musieť vzdať, aby získal späť svoju rodinu?

Putovná fantasy šmrncnutá steampunkom uzatvára akčnú sériu AJRIŠ. Predchádzajúce diely Štvanec a Trestanec rozohrali divokú jazdu, v ktorej hlavný hrdina postupne odkrýval netušené tajomstvá svojho života.


Ukážka

Pre zobrazenie ukážky kliknite na link: Ukážka z knihy Martina Benkoviča Lovec 


Knihu Lovec si môžete kúpiť v Martinuse momentálne so zľavou až 14 %, pre podrobnosti kliknite na tento link


Podrobnosti o knihe

Lovec
Séria Ajriš, 3. kniha
Žáner: urban fantasy
Autor: Martin Benkovič
Vydavateľstvo: Artis Omnis
Ilustrácie: Martin Cuco Luciak
Rok vydania: 2023
Počet strán: 496
Väzba: brožovaná
ISBN: 9788082012159


O autorovi

Martin Benkovič (1982) sa narodil a žije v Bratislave spolu s manželkou a synom. Pracuje v IT korporáte. Je fanúšikom sci-fi, urban fantasy, komiksov a počítačových hier, predovšetkým sa však venuje písaniu. V poviedkovej súťaži Martinus Cena Fantázie opakovane zaujal porotu aj hlasujúcu verejnosť, až napokon v roku 2020 získal v tejto najprestížnejšej poviedkovej súťaži Hlavnú cenu, ako aj Cenu poroty za poviedku Na vlastnej koži. V roku 2021 mu vyšla debutová kniha Štvanec zo série Ajriš. O rok nato séria pokračovala knihou Trestanec.


Súvisiace linky

Recenzie a články o tvorbe Martina Benkoviča a sérii Ajriš na Fandom.sk


24. novembra 2023
Fandom SK - PR
Zdroj informácií