Predstavujeme – Lukáš Zeleňak: Tajomstvo Epsie

Tajomstvo Epsie

Slovenský autor Lukáš Zeleňak debutoval pred rokom knihou Posledný z Temných. Dnes vo vydavateľstve Enribook vychádza prvá časť jeho fantasy série Kniežatá Sothoru s názvom Tajomstvo Epsie.


Anotácia

Knieža Mstislav zo Sothoru aj napriek počiatočným úspechom pochopí, že jeho kniežatstvo nie je dosť silné, aby sa ubránilo pred väčšími susedmi. Jedinou nádejou na záchranu domoviny je zhromaždiť družinu a vydať sa na sever v honbe za mýtickou zbraňou. Legenda vraví, že zbraň, vďaka ktorej sa z bezvýznamného kráľovstva stala mocná ríša, sa nachádza v horách na hraniciach Sothoru a Epsie. Táto fantasy novela je inšpirovaná slovanskou kultúrou a históriou. Keďže patrí do subžánru antifantasy, nejde o klasický príbeh, v ktorom neporaziteľný hrdina na konci cesty zdolá všetky prekážky. Dej tejto knihy poukazuje na to, že svet nie je rozprávka. A že zbrane, nie odhodlanie, vyhrávajú vojny.


Podrobnosti o knihe

Tajomsvo Epsie
Séria Kniežatá Sothoru, 1. kniha
Žáner: fantasy
Autor: Lukáš Zeleňak
Vydavateľstvo: Enribook
Rok vydania: 2023
Jazyk: slovenský
Väzba: brožovaná
Počet strán: 168
ISBN: 9788089948741

Knihu Tajomstvo Epsie si môžete kúpiť napríklad v Martinuse momentálne so zľavou až 11 % (zľava platí do 1. 9. 2023), pre podrobnosti kliknite na tento link


25. augusta 2023
Fandom SK - PR
Zdroj informácií