Predstavujeme - John Marrs: Pasažieri

Pasažieri - obálka

Vydavateľstvo Lindeni prichádza s napínavým scifi trilerom Pasažieri od spisovateľa Johna Marrsa. Osem životov v hre. Kto prežije? Vy rozhodnete.


Anotácia

Keď sa ktosi nabúra do systému ôsmich samojadziacich áut, pasažieri v nich sa ocitnú v smrteľnom nebezpečenstve. Je medzi nimi televízna celebrita, tehotná mladá žena, hendikepovaný vojnový hrdina, týraná žena na úteku, imigrantka, rodičia dvoch detí, každý z nich v jednom aute, a potenciálny samovrah. Kto z nich má právo na prežitie? Rozhodnutie je v rukách verejnosti! Sú však pasažieri skutočne takí nevinní, ako sa na prvý pohľad zdajú?


Knihu Pasažieri si môžete predobjednať v Martinuse momentálne so zľavou až 15 %, pre podrobnosti kliknite na tento link


O autorovi

John Marrs pracuje v Londýne ako novinár na voľnej nohe. Posledných dvadsať rokov robí rozhovory s celebritami zo sveta televízie, filmu a hudby pre noviny, časopisy a internetové magazíny, vrátane Guardian Guide a Guardian Online, Total Film, Huffington Post, Emipre, Q, GT, The Independent, S Magazine a Company. Doteraz ste sa mohli stretnúť s troma jeho románmi: Spriaznené duše, Nesprávni synovia a Vitajte, nech už ste kdekoľvek.


Podrobnosti o knihe

Pasažieri (orig.: The Passengers)
Žáner: scifi, triler, horor
Autor: John,Marrs
Vydavateľstvo: Lindeni
Rok vydania: 2021
Jazyk: slovenský
Preklad: Otto Havrila
Počet strán: 400
Väzba: pevná
ISBN: 9788056620656


13. februára 2021
Fandom SK - PR
Zdroj informácií