Predstavujeme - František Kotleta: Do mŕtva

Do mŕtva

V týchto dňoch vychádza v slovenskom vydavateľstve Artis Omnis prvá časť série Bratstvo krvi od známeho českého autora Františka Kotletu.


Anotácia

Dávne legendy, ktoré o nich kolovali, neklamali. Možno boli kedysi ľuďmi, ale zmenili sa. Vravia si Bratstvo krvi. Desiatky klanov, živiacich sa ľudskou krvou, bojovali medzi sebou celé tisícročia. Dlho sa považovali za najmocnejšie bytosti. Ibaže tento svet bol iba malou súčasťou vesmíru. Z nekonečných diaľok sa vynorili kartáni so svojou vyspelou technológiou. Rozhodnutí ovládnuť planétu Zem a zotročiť jej obyvateľov. Avšak podrobený svet už svojich vládcov mal. A tí sa na rozdiel od ľudí tak ľahko podrobiť nenechali…

Tak sa začína šialená jazda plná krvi, odtrhnutých končatín a mŕtvych tiel každého druhu. Jednoducho Do mŕtva.


Ukážka z knihy

Ukážku z knihy Do mŕtva si môžete zobraziť, ak kliknite na tento link.


Knihu Do mŕtva si môžete predobjednať v Martinuse momentálne so zľavou až 14 %, pre podrobnosti kliknite na tento link


Podrobnosti o knihe

Do mŕtva (orig.: Hustej nářez)
Séria Bratstvo krvi, 1. kniha
Žáner: akčná scifi
Autor: František Kotleta
Vydavateľstvo: Artis Omnis
Rok vydania: 2023
Jazyk: slovenský
Preklad: Marta Maňáková
Počet strán: 240
Väzba: pevná
ISBN: 9788082012111


O autorovi

František Kotleta (1981) je jednou z najvýraznejších postáv súčasnej českej literatúry. Jeho knihy patria v Čechách k najpredávanejším. Fanúšikovia oceňujú predovšetkým originálny mix akcie, násilia, ale aj vtipných hlášok a sexu. Jeho knihy sú zárukou strhujúceho deja na pomedzí rôznych žánrov. Drsný, ale emotívny príbeh Do mŕtva (orig. Hustej nářez, 2010) sa v Čechách stal bestsellerom a rovnako ako ďalšie Kotletove knihy vyšiel opakovane v rôznych dotlačiach a ďalších vydaniach.


17. novembra 2023
Fandom SK - PR
Zdroj informácií