Predstavujeme - DC Comics: Absolútne všetko, čo chcete vedieť

DC comics - absolútne všetko, čo chcete vedieť

Svet hrdinov, ktorí sa z komiksových knižiek dostali aj do sveta filmov a seriálov, je naozaj spletitý. Postavy poskytujú tvorcom široký priestor na rozvíjanie ďalších príbehov a možno aj preto je svet DC Comics taký obľúbený u detí aj dospelých. Vydavateľstvo SLOVART prináša dve nové encyklopédie o superhrdinoch pre všetky vekové kategórie. Prvou z nich je kniha s názvom DC Comics: Absolútne všetko, čo chcete vedieť.

Je to kniha plná zaujímavostí, histórie postáv a ich schopností. Opisuje nielen superhrdinov, ale aj prostredie, v ktorom žijú, a pravidlá DC sveta. Zobrazuje aj vývoj postáv od ich počiatkov. Napríklad Superman sa čitateľom predstaví v rôznych komiksových podobách už od jeho vzniku, pokračujú informácie o sile kryptonitu, Loise Laneovej či o Supermanovom úhlavnom nepriateľovi Lexovi Luthorovi. Široký niekoľkostranový priestor dostávajú v knihe všetky dôležité postavy. Encyklopédia je určená čitateľom od 12 rokov. O preklad do slovenčiny sa postaral komiksový nadšenec Marek Barányi, s ktorého recenziami komiksov ste sa v minulosti stretávali aj na na stránkach Fandom.sk.


Anotácia

Všetky dôležité fakty o hrdinoch i darebákoch sveta komiksov vydavateľstva DC! Zistite, aké sú najpodivnejšie schopnosti Supermana a prečítajte si o Batmanových najodvážnejších únikoch. Viete, kto zvíťazí, keď sa do seba pustia Wonder Woman s Cheetah? Pripomeňte si tiež najlepšie – i najhoršie – kúsky Jokera a preskúmajte Aquamanovu Atlantídu aj najtemnejšie zákutia Arkhamovho psychiatrického ústavu. Každá stránka je nabitá množstvom informácií a odhaleniami, pri ktorých budete vyvaľovať oči!

Knihu DC Comics: Absolútne všetko, čo chcete vedieť si môžete kúpiť v Martinuse so zľavou momentálne 3 %, pre podrobnosti kliknite na tento link


Podrobnosti i knihe

DC Comics: Absolútne všetko, čo chcete vedieť (orig.: DC COMICS: Absolutely Everything You Need to Know)
Autor: kolektív autorov
Vydavateľstvo: Slovart
Rok vydania: 2020
Jazyk: slovenský
Preklad: Marek Baranyi
Počet strán: 200
Väzba: pevná
EAN: 9788055644837


17. januára 2021
Fandom SK - PR
Zdroj informácií